In dupa-amiaza aceea a sunat telefonul. Un numar necunoscut imi ridica semne de intrebare. Am apasat curioasa, in graba, butonul sa aflu cine ma cauta.

Doamna Iulia, buna ziua, suntem de la Floria si avem o surpriza pentru dumneavoastra.

Lipsa raspunsului meu a reprezentat pauza din minte, surpriza, nelamurirea, semnele de intrebare, toate in acelasi timp.

Sunteti la adresa de livrare? Cand va putem gasi?

Am incercat sa ma adun intr-o secunda, cata vreme o serie de ganduri ma invadau. Ce surpriza?

Avem un aranjament floral comandat pentru dumneavoastra…

 Aaaa, da….. de la cine? Sigur nu este o gluma?

Comanda apare ca fiind facuta din Olanda de catre domnul Marco…. Mai multe veti afla cu siguranta din cardul atasat.

Da, sunt acasa, va astept!

Florile au venit, aduse de cineva care zambea, oferite cu dragoste, din dragoste. Mi-am dat seama ca persoana respectiva se bucura si de surpriza mea generala, dar si de minunea bogatiei de culori care mi se oglindeau in priviri. Am asezat florile pe masa si le-am admirat multa vreme, intelegand intr-un final motivul aparitiei lor, aprecierea si incurajarea pe care Marco mi le transmitea astfel. Am inteles ca le meritam, ca am motive sa fiu multumita intr-un final cu mine insami, eu cea mereu in verva, un soi de Toma necredinciosul. Am realizat importanta lucrurilor pe care le realizasem in ultima perioada, intr-un moment de acalmie si incantare pentru care nu imi oferisem ragaz pana atunci.

Florile acelea au adus pacea si mesajul referitor la faptul ca sunt o persoana valoroasa, ca  am de lucrat insa la increderea si intelegerea pe care mi le acord mai putin; ca este musai sa imi schimb ochelarii prin care vad viata si sa descopar una noua, cu soare.

Fiecare floare are un mesaj si fiecare gest primeste interpretari dupa cum e fiecare dintre noi, in functie de ce anume simtim intr-un moment sau altul. Cand ai daruit ultima oara incantare?

Prin intermediul Floria, m-am mai bucurat de atunci, datorita florilor si serviciilor impecabile de nenumarate ori. Uneori le-am primit, altadata eu insami le-am oferit. Ai posibilitatea sa alegi ceea ce iti place atat online, cat si in magazinele fizice. Ce mi se pare cu adevarat extraordinar este faptul ca indiferent ce aranjament floral am ales,  a ramas fie si cateva saptamani la fel de proaspat si parfumat. E un soi de magie acolo. Are legatura cu dragostea, respectul si inseamna servicii de calitate.

Momentul pentru a face o bucurie cuiva, pentru a-i aduce zambetul pe buze, poate sa fie oricand. Daruind bucurie, aceasta se intoarce.

Flori pentru fiecare zi

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.