Cunosti Sanco Grup pentru ceea ce fac si ceea ce sunt. Stii ca aceasta companie pune la dispozitie servicii si consultanta de specialitate privind furnizarea de sisteme de etichetare profesionista Dymo si sisteme de prindere si fixare Rapid. Tot Sanco Grup sunt cei care si-au diversificat gama de produse si servicii oferite si cei care iti pun la dispozitie mai mult decat simple aparate si anume sisteme avansate de etichetare, care iti ofera confort sporit si o multitudine de caracteristici tehnice. pachet promotional

Unele dintre aceste aparate sunt benefice mai ales daca activezi in domeniul industriei, ai de a face cu aparatura de etichetat sau sisteme de prindere si fixare. Cum ar fi daca unele dintre cele mai folosite aparate ar fi acum disponibile intr-un pachet promotional, la un pret foarte bun? Astfel gasim la Sanco Grup oferta cu un astfel de pachet promotional – un aparat de etichetat industrial DYMO RHINO 4200 + un capsator la alegere. Impreuna achizitionate astfel, ai sansa sa beneficiezi de frumoasa reducere de 75%. Ceea ce este si mai placut este faptul ca poti sa iti alegi tu capsatorul dintr-o lista de capsatoare disponibile. Exista capsatoare cu maner ergonomic pentru o utilizare confortabila, cu recul cu amortizor de zgomot, cu functie de blocare pentru depozitare usoara, cu piese realizate din otel si fabricate in Suedia.

Ai acum sansa sa iti achizitionezi acest pachet, mai ales daca te gandesti demult la aceste doua aparate care te ajuta sa iti faci mai bine si mai usor treaba la locul de munca. Tot aceste aparate pot fi folosite si in scopuri personale, este alegerea ta, sau pot fi achizitionate intr-un numar mai mare pentru ca intregul departament de angajati sa se bucure de ele si sa le foloseasca.

Ce putem spune despre aparatul DYMO RHINO 4200, aparat de etichetat industrial, imprimanta etichete? Acesta este unaparat cu tastatura QWERTY iar scurtaturile de taste rapide se pot actiona printr-o o singura atingere si ai disponibile si multe alte optiuni care economisesc timp. Cu acest tip de aparat poti tipari in siguranta etichete cu rezistenta industriala, cu latimi de 6 mm, 9 mm, 12 mm si 19 mm si intr-o varietate mare de materiale si culori. Tastele ofera si functia de ta introduce simboluri, nu doar litere si cifre. Ai astfel disponibile 150 de simboluri si termeni pentru securitate, electricitate, audio-video profesional si gestionarea unitatilor.

Comanda acest pachet daca aceste doua aparate sunt ceea ce ti-ai dorit demult. Alege sa beneficiezi de reducere cumparandu-le impreuna, in aceasta perioada!

Un pachet promotional benefic afacerii tale

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.