Nu toate nuntile sunt clasice. Nu la toate nuntile canta lautarii si se sparg paharele de sampanie in semn de noroc. Nu toti mirii au valsat in primul dans, poate unii aleg sa faca o hora de inceput. Tu iti faci regulile nuntii asa cum vrei. Daca ti-ar placea sa ai un magician pentru nunta, un magician pe care il apreciezi si pe care crezi ca lumea o sa-l adore, nu ezita.

Ce modalitate mai buna de a insufla putina magie in nunta ta decat sa o faci la propriu? La fel ca la balul Cenusaresei, nunta voastra trebuie sa ii atinga pe toti intr-un mod pe care sa nu-l uite. Incercati sa gasiti o cale de a va indeparta cat mai mult de multimea care alege ca nunta lor sa fie una traditionala. Ce ar putea fi mai magic decat un iluzionist, un expert, un adevarat magician – Lorenzo Cristian?

nuntaStim cu totii cum e sa fii oaspete la o nunta asteptand sa fi asezat si sa inceapa festivitatea. Intre timp se servesc, bineinteles, aperitivele, dar ar fi frumos ca musafirii sa fie incantati de altceva si sa isi pastreze interesul pentru intrarea mirilor. Astfel s-a nascut ideea de a avea un magician la nunta.

Angajarea unui magician pentru nunta este o modalitate foarte buna de a amuza invitatii tai in timpul bauturii de bun venit, iar el este cel care va sparge gheata deoarece va aduna lumea in grupuri si ii va uimi. Asigura-te ca il alegi pe cel mai bun posibil, unul care va lasa toti invitatii sa se intrebe “Cum a facut asta ?!” si unul care va aduce o nota reala de magie in aceasta zi speciala.

Unii magicieni fac acest lucru ca si distractie sau ca si hobby. Ei pot efectua numere de magie pentru familie si prieteni, si poate pentru eveniment special, din cand in cand, dar nu este locul lor de munca full-time. Cu toate acestea, pentru nunta ta, cu siguranta vrei pe cineva care efectueaza magia in mod profesional si cineva care va oferi servicii excelente. Acesta ar trebui sa fie fericit sa iti ofere contracte, facturi, chitante si referinte si sa se vada ca ii place ceea ce face.

Uita-te bine peste site-ul lor si in special peste imagini si videoclipuri de la evenimente. Un magician profesionist full-time are in “palmarez” sute de evenimente si are si fotografiile necesare pentru a o dovedi! Alege Lorenzo Cristian pentru profesionalism!

Altfel de organizare pentru o nunta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.