Primul calculator pe care l-am achizitionat, a fost unul second hand. Ma gandeam de ceva vreme, ca timpul petrecut in oficiul de calcul din cadrul institutiei in care mama lucra, sau in salile de internet si laboratorul de informatica al scolii, este limitat, comparativ cu ceea ce vreau sa cunosc. Decizia actiunii a fost luata brusc, intr-o dupa-amiaza. Asa nu se mai poate, pierd timp pretios!

Am spart pusculita 😀 , am numarat banii stransi. L-am sunat pe unchiul meu, care este si acum un profesionist in materie de calculatoare si i-am spus ce urmeaza ce fac. Andrei a venit cu o serie de idei, atat in ceea ce priveste componentele electronice, cat si referitor la magazinele care aveau o oferta potrivita sa imi indeplineasca nevoile. M-a intrebat daca nu cumva vreau sa am si un telefon mobil second hand. Tocmai isi luase un coleg de-al lui si era foarte multumit.

Primul meu calculator a fost construit din bucati. Am ales cea mai buna placa video pentru acea vreme, memoria potrivita, am gasit cu greu o tastatura neagra. 😀 Un pic de roz nu era inventat inca in materie de componente de calculatoare. Tu in ce an ti-ai cumparat primul calculator?

Cum am realizat singura faptul ca nevoia mea de comunicare crescuse si era pierdere de vreme sa fac din nou drumul pentru a achizitiona si un telefon mobil, am trecut din nou la fapte cu ajutorul lui Andrei in aceeasi zi.

Acele achizitii au reprezentat un salt considerabil pentru mine, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Realizez in fiecare zi inca, minunea tehnologiei si job-urile pe care le aduce, miracolul comunicarii si al faptului ca este o unealta exceptionala pentru a transforma lucruri aparent imposibile in unele banale. Am invatat singura diverse programe, fara teama greselii, am deschis noi cai de cunoastere si au venit catre mine posibilitati de calatorie si de lucru.

Zilele trecute, am descoperit incantata ofertele celor de la abdcomputer. Primesti puncte de fidelitate bonus la achizitii, vouchere cadou si diverse promotii cu reduceri de pana la -70%, alaturi de o garantie retur pentru 90 de zile. In urma alegerii produsului dorit, livrarea este gratuita si are loc in 24 de ore, fie ca este vorba de calculatoare, sisteme de supraveghere sau servere si consumabile. Posibilitatea achizitiilor online salveaza timp pretios si lasa mintea limpede pentru deciziile importante.

Alegi din peste 30 de brand-uri de inalta calitate, produsele fiind profesionale si toate cele afisate pe site vor fi livrate in cel mai scurt timp dintr-un stoc deja existent si actualizat zilnic.

Primul meu calculator este deja istorie, asemeni telefonului acela mare, cu butoane colorate. Ma bucur in fiecare zi de faptul ca le-am achizitionat la timp, altfel, as fi ratat un prim pas catre evolutie.

Nevoia de comunicare

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.