Folosirea pliantelor si flyerelor constituie un mod eficient de a promova o afacere inafara mediului online, in special la nivel local. Acestea sunt de fapt doua produse utilizate pentru promovare cu mult inaintea aparitiei comertului electronic. Daca ai nevoie de flyere, pentru inceput poti sa incerci sa ti le faci singur/singura. Pentru un tiraj mare si un design profesional, este nevoie de un tipar digital cum e cel de la Agrafa. Sa vedem acum ce conteaza cand e vorba de flyere si pliante:

Impactul senzorial puternic

Poate cel mai important lucru cand vorbim de pliante, afise sau flyere este impactul vizual pe care aceste produse il au asupra persoanelor care intra in contact cu ele. Atat pliantele cat si flyerele sunt mici si practice, placute la vedere si la atingere, pentru ca ele trebuie sa reprezinte o mica mostra a afacerii tale.

Versatilitatea

Un flyer este de dimensiuni foarte mici, asa numitul fluturas publiciimprimantatar. Un flyer este destul de mic ca sa incapa in buzunar. El ofera avantajul ca poate fi folosit oriunde, de aceea este si considerat cel mai eficient si simplu mijloc de promovare. Pliantele sunt si ele practice, atat doar ca pot avea mai multe pagini care se pliaza, ca de exemplu 3. Cele 3 pagini se pot folosi atat pentru a printa ceva diferit pe fiecare in parte, dar si o singura imagine fata si alta verso.

Designul

Incepem de sus cu informatia importanta pe care vrem sa o vada publicul, in format cat mai simplu si la obiect. In dreapta de obicei o sa avem o imagine sugestiva. Atat textul cat si imaginea trebuie sa indemne la folosirea serviciilor sau produselor pe care le promovezi.

Oricum exista o diferenta clara intre cele trei tipuri de produse, dar nu asta conteaza cu adevarat. Important este designul fiecaruia, adica felul cum sunt aranjate in pagina mesajul promotional si imaginile ce vrei sa le promovezi.

Tiparirea

Tiparirea este foarte importanta, deoarece confera aspectul final al produselor publicitare. Pentru ca tiparirea fluturasilor promotionali si pliantelor publicitare trebuie sa fie facuta exemplar, ai nevoie de un tipar digital. Acesta iti permite sa tiparesti orice, pe orice tip de material, deci totul va decurge perfect Cu cea mai noua tehnologie, poti printa noile tale flyere si pliante cum nu ai mai facut-o inainte.

4 lucruri importante despre promovarea cu pliante si flyere

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.