Lady Gaga este cu siguranta o prezenta inedita. Ai vazut-o probabil de-a lungul timpului, i-ai observat stilul, i-ai admirat curajul si te-a impresionat excentricitatea pe care uneori a afisat-o fara nicio urma de tagada.

Lady GagaDesigur, este absolut necesar sa ai un curaj incredibil pentru a te afisa cu astfel de creatii vestimentare, pe care Lady Gaga le adopta mai mereu, insa cu siguranta acest lucru denota o caracteristica importanta: incredere in
sine maximizata. O creatie vestimentara nonconformista este cel mai original mod prin care iti poti demonstra personalitatea puternica, mereu capabila sa iasa in evidenta in cele mai neobisnuite si creative moduri cu putinta.

Lady Gaga nu ar avea nevoie, in mod normal, sa adopte un stil excentric pentru a iesi in evidenta, pentru ca este o solista talentata cu o voce foarte buna si are o popularitate enorma pe plan international. Si totusi o face, iar
designeri precum Alexander McQueen s-au asigurat ca solista va purta ceva mulat pe personalitatea si stilul ei personal, original si gata sa se diferentieze de orice altceva exista. Acesta este cea mai buna definitie a hainelor de firma de dama, care au capacitatea de a transforma pe oricine intr-o diva cu un stil ce iese in evidenta in cel mai autentic mod cu putinta. Tu ai alege haine de firma pentru femei de la Alexander McQueen?

De ce s-a creat o conexiune intra Lady Gaga si hainele de firma pentru femei create de Alexander McQueen?

In primul rand, Lady Gaga s-a lansat ca o personalitate excentrica in randul solistelor pop, ca mod de a se diferentia de stilul glamour, cu tendinte glossy, al acestora. Lady Gaga si-a dat seama ca viziunea ei despre muzica si personalitatea ei se contopesc intr-un stil diferit de al divelor americane, mult mai incisiv si mult mai rebel, iar Alexander McQueen a observat acest lucru. Hainele de firma pe care Alexander McQueen le-a creat pentru femei au devenit celebre din aceleasi motive: un stil rebel, de o feminitate bruta, gata sa impresioneze printr-un profil de femme fatale. Lady Gaga poate fi considerata o femme fatale a muzicii pop americane, iar tendintele de fashion au demonstrat asta, aducand la un numitor comun intreaga conceptie despre sine a solistei.

Exista multe femei care si-ar dori sa poata exprima aceleasi lucruri prin vestimentatie, insa nu au faima solistei americane. Cu toate acestea, colectia de haine de firma pentru dame a lui Alexander McQueen este la dispozitie pentru toate doamnele si domnisoarele care doresc sa:

• Aiba un stil rebel, nonconformist, prin care sa isi demonstreze independenta feminina
• Sa se diferentieze de restul femeilor care au un stil diafan, prin completarea cu mai multe caracteristici de femme fatale moderna oferita de acestea haine de firma pentru femei
• Sa adopte un stil urban-chic, specific femeilor care au tendinte mult mai moderne decat traditionalele rochii vaporoase

Crezi ca trasaturile de mai sus ti se potrivesc? Perfect, atunci poti, la randul tau, sa ai o vestimentatie asemanatoare cu cea purtata de Lady Gaga, prin hainele de firma de dama de la Dress Like Hell, magazinul online cu haine de la cei mai renumiti designeri ai modei internationale. Daca celebra colectie MCQ a lui Alexander McQueen te-a cucerit, esti asteptat in magazinul online Dresslikehell.ro pentru a-ti alege tipul exact de haine de firma pentru femei care te fac sa te simti feminina in felul tau!

Ai curaj sa te imbraci ca Lady Gaga? Haine de firma de care ai nevoie!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.