Desi unele femei se feresc sa isi arate forma corpului la venirea verii, de multe ori asta le pune in dezavantaj. Un barbat intoarce capul rapid dupa o femeie care isi lasa picioarele sa se vada, pentru ca picioarele unei femei fac parte din fanteziile oricarui barbat. Se pot numi rochii sexy scurte cam toate rochiile care nu ajung pana la genunchi, dar bineinteles, cu cat sunt mai scurte, cu atat te fac mai atragatoare.

rochii_de_searaNu toate femeile se simt confortabil sa poarte asa ceva. Nu trebuie insa nici sa alegi cea mai sexy rochie din prima daca esti mai pudica. Poti de exemplu sa incepi cu rochii pana la genunchi si sa vezi cum te simti. Combina-le cu pantofi si accesorii pe masura. Incearca diverse combinatii pana cand te simti cel mai confortabil. Femeile care nu au complexe pot alege orice din prima, atata timp cat rochia aleasa le pune in valoare corpul.

Ideea de baza e ca nu trebuie sa ti se vada lenjeria de sub rochie decat daca sufla vantul si asta se intampla bineinteles accidental. Rochitele din materiale subtiri se pot purta de cand se sfarseste primavara pana la inceputul toamnei, pentru ca vara este sezonul lor. In restul anului se pot purta cele din materiale mai groase. Cele mai sexy rochite insa sunt si cele mai indraznete, mai ales dupa ultima moda.

Rochiile scurte de seara cele mai potrivite sunt cele cu dantela, cu spatele gol sau cu decupaje. Daca mergi in club, probabil vei vrea sa arati cat mai mult. Pentru o cina romantica la restaurant, o rochie cu spatele gol ar fi poate cea mai potrivita. Rochiile cu decolteu ar fi o alta alegere buna. Pentru o intalnire de seara la tine acasa, poti sa il surprinzi cu o rochie transparenta sau din dantela prin care sa se vada lenjeria intima.

 

Poate singurul lucru care le opreste cu adevarat pe femei sa poarte rochii scurte si sexy este nesiguranta. Daca ar putea citi gandurile unui barbat, ar renunta probabil la acest complex.

In caz ca nu stii cam ce ti s-ar potrivi, la Sedussa poti vedea o intreaga varietate de modele, de la cele mai subtile pana la unele foarte indraznete.

Cand si cum sa porti rochii scurte?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.