Caldura din timpul verii este insuportabila. Cu totii cautam locuri in care sa fie mai racoare, locuri in care sa induram cu usurinta arsita de afara.

Atunci cand vrei sa ai parte de conditii bune din acest punct de vedere, cel mai indicat e sa folosesti un aparat de aer conditionat. Dar, ce faci cand locuiesti de exemplu, intr-un camin de studenti sau cand schimbi periodic locul in care stai cu chirie? In astfel de situatii, cel mai indicat ar fi sa optezi pentu un aparat de aer conditionat portabil . Iata ce avantaje ai:

• Este portabil
Probabil cel mai mare avantaj al aparatelor de acest gen este faptul ca sunt portabile, dupa cum le spune si numele. Tot ce tine de aparatul portabil de aer conditionat este inclus intr-un singur aparat, ceea ce inseamna ca e usor de transportat.
• Se instaleaza usor
Aparatele portabile de aer conditionat sunt foate simplu de instalat. Nu ai nevoie de ajutor de specialitate, ci poti face singur acest lucru. Nu trebuie sa spargi geamuri, pereti sau mai stiu eu ce. E mult mai simplu decat te-ai fi gandit vreodata.
• Pretul
S-ar putea ca pretul unui astfel de aparat sa fie pe placul tau. Acum, bineinteles ca depide mult de tipul de aparat. Insa, daca iei in considerare pretul achizitionarii unui aparat clasic si pretul montarii acestuia, poti fi surprins de faptul ca vei iesi mult mai ieftin daca optezi pentru un aparat de aer conditionat portabil.

Nu trebuie sa ignori nici dezavantajele unei astfel de achizitii si aici amintim: modalitatea de eliminare a aerului cald (se face printr-un furtun mai gros care trebuie scos pe geam), modalitatea de eliminare a apei (exista un mic rezervor care trebuie golit frecvent) sau nivelul de zgomot.
Acestea sunt principalele avantaje si dezavantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere.

Avantajele aparatelor de aer conditionat portabile

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.