Imi place sa ma plimb, sa vad oameni, sa colind parcuri, sa vizitez magazine. Imi place sa iau lucrurile in maini si sa le analizez. Niciodata nu probez haine daca nu am plecat la drum cu scopul achizitionarii si nu ma atasez de obiecte.

Admir diversitatea, dar aleg doar utilitatea. Reactiile oamenilor la cumparaturi sunt diverse, la fel ca si dibacia sau lipsa acesteia in comportamentul unui vanzator.

Cum te simti cand, de-abia ca ai pasit intr-un magazin, nu ai reusit sa te lamuresti inca ce ofera si mai ales daca vrei sa faci si un al doilea pas in interior, dar cineva vine si te intreaba ce anume doresti?!

Conversatia, oamenii, produsele sunt toate un conglomerat care sa-ti aduca placere, sa-ti dea motive de irascibilitate sau nesiguranta. Ai vizitat Doamna Ghica Plaza?

Diversitatea si existenta acesteia in obiecte si locuri utile, frumos prezentate, dau o perspectiva noua asupra vietii. Uneori, un simplu suport de creioane, cu un design interesant, aduce o noua fata unui birou incarcat cu munti de hartii. Parca nici hartiile nu mai par atat de “periculoase” in strigatul lor mocnit spre a fi rasfoite.

Imi plac locurile spatioase si un apartament cu trei camere reprezinta un obiectiv material nou in viata mea. Observ oameni si obiecte. Ma plimb si aleg doar ceea ce mi se potriveste. Acasa este intotdeauna acasa insa. Si tu?

Perspective

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.