In ultimii ani, becurile led au avut o crestere foarte mare in industria electrica, iar acestea, cu siguranta, au luat locul becurilor clasice cu filament, sau a clasicelor neoane.

Stim cu totii avantajele folosirii acestor becuri led. In primul si in primul rand, este cel al costului; utilizarea acestor leduri va reduce costul la energia electrica, deoarece au un consum redus de energie electrica si totodatao durata lunga de viata.

Asa ca de la simplele becuri led menite sa ne faca viata mai frumosa si mai usoara, au luat nastere si alte obiecte electrice care sa ne ajute la ilumint prin costuri foarte mici.

Asa au aparut proiectoarele led, care au ca scop iluminatul la exterior al gradinilor sau al curtilor; ele pot fi folosite de asemenea si pe ternuri de sport sau in anumite hali foarte mari. In plus exista si proiectoare led pe senzor care se aprind atunci cand este detectata o miscare in raza respectiva.

Senzorul simte miscare si se aprinde instantaneu, fapt care reduce si mai mult costurile la energie electrica, deoarece consumul este unul si mai mic, aprope deloc.

O alta solutie ingenioasa pentru iluminatul la costuri foarte mici este reprezentat de benzile led, care pot fi gasite sub doua forme, una monocolora sau alta de tipul Led Rgb. Acestea au un controler, iar culoarea se schimba cu ajutorul lui.

Exista benzi led si pentru iluminatul piscinelor, si vom gasi o multime de variante cu diverse grade de protectie pentru umiditate.
In cazul in care vrem diversitate in interiorul locuintei putem opta si pentru panourile led, ce se gasesc sub diferite forme, sunt foarte versatile si le putem utiliza intr-o multime de incaperi.

Exista panouri led cu lumina alba, sau cu lumina calda, sau cu o culoare interschimbabila, in cazul in care le asezam in anumite incaperi speciale.

Asa ca totul este creat pentru a ne simplifica viata, avem de unde alege si putem alege inteligent solutia becurilor led.

Obiecte electrice cu led

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.