Primavara aduce bucuria noului si curcubeul se revarsa asupra naturii. Fiecare colt din parcul din apropierea casei mele este o poveste si fiecare copac sau floare are un parfum aparte.

Ce ar fi frumusetea fara parfum? Si ce ar fi relatiile umane fara culoare?

Cand este vreme urata, prefer sa aduc bucuria si primavara in casa si in viata mea, in lucrurile care ma inconjoara. E un sentiment pe care il am, mai mult ca oricand. O stare buna de spirit aduce un moment si alt moment in care parca aud: traim in era tuturor posibilitatilor, acum este momentul tau! Fiecare actiune are un parfum si fiecare gand poate sa devina realitate, cata vreme ii dai putere!

Parfumul inseamna chimie si traire, inseamna apropiere si vise.

Ai observat ca alegi sa stai langa un om sau nu si in functie de mirosul pe care il are?

Stim de asemenea, cum locurile in care exista un miros placut, curat, ne imbie sa le calcam pragul. Cata vreme, cele intunecate, poate mirosind a mucegai, sau a vechi pur si simplu, intorc pasii din drum.

Parfumul inseamna viata.

Am descoperit Canar.ro, magazin online ce pune la dispozitie o gama larga de parfumuri originale. Fie ca vorbim de arome florale puternice sau altele mai discrete. Trecem in fiecare zi prin diverse stari. Cam asa este si cu parfumul. Fiecare moment are ceva special.

Ce aroma prefer acum?

Fiecare actiune are un parfum

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.