Merg zilnic cu masina in afara Bucurestiului. Ma straduiesc sa plec mult mai devreme decat as avea nevoie, astfel incat sa evit aglomeratia. Drumul are o banda si jumatate, cealalta jumatate fiind in lucru, acoperita cu pamant si semne de circulatie. Sunt treceri de pietoni, diverse intersectii. La un moment dat, soseaua are si cateva iesire de pe centura Bucurestiului. Acolo trebuie sa astept pana cand tirurile greoaie reusesc sa se incadreze pe banda. Din cand in cand, in localitate fiind, ma trezesc cu flesuri si habar nu am unde m-as putea da, cata vreme, peste tot sunt alte masini.

Sunt dube de firma tare grabite, transportand probabil produse necesare pentru prima ora. Am momente cand intreaga, aceasta miscare de du-te, vino, ma bulverseaza, astfel incat imi vine sa trag undeva pe dreapta, sa incui masina si sa o iau pe jos.

De multe ori, la vreun semafor observ in spatele meu masina x sau y care m-a depasit in graba, claxonandu-ma cu minute bune inainte. In Ardeal o vorba spune ca mai repede sau mai incet, tot acolo ajungi. O alta vorba spune: grabeste-te incet.

As adauga ca, graba in sine nu aduce nimic bun, da o stare de nervozitate, intri pe pilot automat si nu mai vezi nimic altceva in fata ta, in afara ideii ca trebuie sa ajungi, trebuie sa ajungi. Un program ordonat si o minte limpede, te pot ajuta insa.

Eu stiu ca nu prea imi este de folos in jumatate din diminetile saptamanii, faptul ca plec mai devreme, insa in cealalta jumatate, evit nebunia vitezei “colegilor” din trafic si imi salvez practic proprii nervi si propria stare de spirit. Pretul este o ora dormita in minus.

Cata vreme, vezi ca pe banda din mijloc o masina stationeaza si are semnal sa faca la stanga, tu esti pe banda din margine si inaintezi normal, dar observi un nebun venind cu viteza din spate, in incercarea de a-ti taia fata si de a depasi cotind intr-o isterie totala, nu poti ramane prea sigur de ce urmeaza sa se intample. Am fost de multe ori in aceasta situatie. Uneori, am incetinit viteza, lasand masina grabita sa treaca, alteori, vazand ca celalalt sofer a constientizat ca e usor imposibil sa treaca si si-a revenit la realitate, mi-am continuat drumul normal.

Graba ta, aduce stari proaste celor din jur, neatentia si iresponsabilitatea produc accidente. Incearca sa realizezi pe cat poti tu, faptul ca nu traiesti singur in societate, iar cei don jur nu sunt vinovati de problemele tale sau de incapacitatea de a-ti ordona programul.

Altfel, recomand sisteme de afisare de la OfficeDirect. Fie ca ai nevoie de un ecran de proiectie de calitate sau de un videoproiector, iti sunt oferite marcile 2×3 si VEGA. Fie ca esti in cautarea unui ecran de perete sau de unul pe trepied, gasesti cu siguranta produsul care te intereseaza. In plus, iti este propus si indicatorul laser metalic, indispensabil pentru prezentarile de calitate!
Oferta este una completa in privinta ecranelor de proiectie si a videoproiectoarelor si alegi in mod eficient modelul adecvat spatiului de prezentare.

Fiecare zi proiecteaza un film in sine. Iar daca te grabesti mereu, cu siguranta, pierzi esenta. Drumuri senine si filme pe masura asteptarilor!

Grabeste-te incet!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.