Calitatea finisajelor este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in considerare in alegerea viitoarei locuinte deoarece aceasta va dicta durabilitatea si costurile ulterioare de exploatare.

GreenfieldAnsamblul rezidential Greenfield vine cu o oferta de apartamente noi de 2, 3 si 4 camere, apartamente bine facute, pentru care s-au folosit materiale de cea mai buna calitate inca din etapa de constructie (infrasctructura, structura de rezistenta, acoperis) si pana la finisajele interioare: pardoseli Delta, zugraveli si placaje ceramice, glafuri, tamplarie (usi blindate la intrare), obiecte si armaturi sanitare. Calitatea tuturor acestor materiale garanteaza siguranta in exploatare, durabilitate si, nu in ultimul, confera rafinament si eleganta apartamentelor.
Lucrul bine facut si calitatea materialelor folosite pot fi observate si in spatiile comune ale blocurilor din Greenfield, pardoselile fiind din granit iar ascensoarele, de cea mai buna calitate, marca Schindler.

Pentru ca tot am vorbit de finisaje, nu trebuie sa uitam de dotari, si la acest capitol putem vorbi despre locuintele din Greenfield doar la superlativ. Toate apartamentele sunt dotate cu centrala termica Viessmann si au incalzire prin pardoseala, un lucru mai rar intalnit la alti dezvoltatori imobiliari.

Daca ai nostalgia copilariei din casa bunicilor de la tara, a mirosului de iarba proaspat taiata, trebuie sa-ti spun ca apartamentele situate la parter beneficiaza de gradina proprie, cu strat de pamant de 10cm, unde se va planta iarba.
Acum ca te-am convins ce trebuie sa alegi, tie nu-ti ramane decat sa te decizi ce apartament din Greenfield ti se potriveste.

Finisajele si dotarile de calitate fac diferenta, alege in cunostinta de cauza si bucura-te de noul tau apartament din sectorul 1 al capitalei, inconjurat de padurea Baneasa siTunari, in proximitatea Baneasa Shopping City.
Contacteaza acum un reprezentant Greenfield si programeaza o vizionare!

Greenfield
StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Calitatea finisajelor unui apartament face cu adevarat diferenta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.