La Urlati, in judetul Prahova exista un centru de zi destinat copiilor care provin din familii aflate in dificultate.
Nu este singurul din tara.

In luna decembrie, am initiat o actiune intr-o scoala din Ilfov, o actiune, in cadrul careia am discutat cu copiii de la clasele I-VIII despre bucuria Craciunului, a darurilor, despre faptul ca fiecare dintre ei poate sa devina un Mos Craciun pentru alti copii mai putin norocosi. Unii au adus haine, altii jucarii, cei mari au scris bilete de incurajare sau bilete cu urari frumoase, fiecare cum a putut si cum a stiut mai bine, a fost alaturi de mine. O parte din lucrurile stranse au mers la Urlati. Multumesc Maria Ghita pentru ajutor.

Bucuria ajutoruluiColajul din imagini, a venit drep raspuns, un “multumesc” tare frumos, din parte copiilor de la Urlati pentru cele peste 200 de ajutoare ale lui Mos Craciun, ajutoare care au zis “da” apelului meu. O parte sunt in imagine. Astazi le-am dus raspunsul gestului facut. E un soi de cerc inchis, o poveste despre echipa, despre intelegere si despre ajutor.  Despre faptul ca suntem toti aici. Multumesc.

raspunsV-am spus-o si voua, sa va dau idei. Ajutand pe oricine altcineva, ne ajutam in primul rand pe noi insine.

La una din clasele I, unul dintre copii nu a vrut sa faca fotografie, cand toti ceilalti au fost incantati si uimiti totodata de “manutele colorate”. Desi copilul a participat in decembrie la actiune si parintii lui au adus multe lucruri, astazi s-a bagat sub banca si nu a vrut sa iasa de acolo. Mi s-a spus ca a fost de fapt infiat cand avea trei ani. ;/

Concluziile din tot ceea ce am scris le trage fiecare.

Bucuria ajutorului

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.