Sunt o persoana creativa si mereu mi-am dorit sa am lucruri originale, ceva ce nimeni nu are. Imi place sa ies in evidenta cu lucruri interesante si de calitate si nu imi place sa cumpar ceva care este in tendinte, deoarece asta ar insemna sa ma alatur efectului de turma si sa fiu exact ca toata lumea.

Inca de mica imi placea sa imi fac genti, si tin minte ca mereu ceream ac si ata sa cos haine si accesorii pentru papusi. Apoi am crescut si am inceput sa aplic tot felul de accesorii pe hainele simple, iar acum am ajuns in acel stadiu in care sunt capabila sa creez de una singura si sa imi fac haine si accesorii. Atunci cand timpul imi permite, caut modele pe internet si realizez o multime de proiecte interesante. Acum, cu ajutorul internetului, lucrurile au devenit si mai simple. Odata ce am un model in minte, fac lista cu ceea ce am nevoie. De exemplu, daca am nevoie de niste nasturi de mercerie, nu este nevoie sa ma duc pana la un magazin fizic. Le comand de pe net si imi ajung acasa.

E atat de simplu sa fii creativ si sa creezi proiecte interesante. Totul este la indemana noastra cu doar un singur click. Inspiratia o gasesti peste tot pe internet, iar materialele de mercerie le poti comanda online. Singurul lucru care ne impiedica sa ne punem creativitatea si rabdarea la incercare este timpul. Daca acest lucru il faci ca hobby, s-ar putea sa nu ai timp prea mult pentru a realiza tot felul de haine si accesorii.

Imi place sa experimentez si am inceput de la fuste simple, la modele mai complicate, am incercat modele de genti, si am aplicat o multime de accesorii pe haine simple cumparate din magazine. Cel mai interesant proiect este o geanta tip sacosa, pe care am aplicat o multime de nasturi. Daca optam sa ii aleg dintr-o mercerie obisnuita, trebuia sa merg dintr-un loc in altul, deoarece am avut nevoie de foarte multe modele. Insa, acum cand totul e online, nasturii din mercerie i-am luat de pe net, stand cu laptopul in brate.

nasturi colorati Asta e modelul de pe net care m-a inspirat.

Ideea de a a-mi pregati proiecte si a alege materialele de care am nevoie dintr-o mercerie ma incanta la maxim. Le adun pe toate, idei, nasturi fermoare, tinte, materiale, iar cand timpul imi permite dau drumul la creativitate.  Atunci cand ai la indemana tot ce ai nevoie pentru proiectele tale, esti mai incantat de orice idee.

Accesoriile din mercerie dau drumul creativitatii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.