Timpul este scurt si uneori imi scapa esenta. Agenda  este frumos organizata, sunt culori diferite care evidentiaza activitatile, iar telefonul este mai mereu la incarcat. Uneori citesc mailurile si trec la fapte, fara sa mai anunt ca sunt de acord. Timpul este scurt si din cand in cand las feedabackul in urma. Din nou, un lucru de evitat.

Portal management ofera articole interesante si un suport informational, atat pentru persoanele aflate la inceput de drum intr-o cariera, cat si pentru veterani. Intotdeauna este loc pentru o noua sursa care sa te tina conectat la realitate. Lumea este in continua miscare, iar invatarea continua face parte din cursul firesc al adaptabilitatii. management

Am concluzionat la un moment dat faptul ca: degeaba cunosti foarte multe lucruri, esti un expert intr-un domeniu sau in altul, daca nu esti expert si in tehnici de vanzare. Important este sa cunosti si tehnicile prin care “sa te vinzi” sau sa vinzi produsul tau. Reclama si modalitatea in care ajungi la client si la nevoile sale, sunt piloni de baza intr-o afacere.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane, managementul este activitatea, arta de a conduce, dar si știința organizării și conducerii întreprinderilor, a valorificării eficiente a resurselor umane, financiare și materiale ale unei organizații.

In spatele fiecarei povesti de succes stau studii bazate pe nevoile personale, sau pe nevoile clientilor in cazul unei afaceri, stau nopti nedormite si petreceri ratate. E vorba de talent si studiu continuu. Internetul reprezinta un soi de priza la care sa te poti conecta, astfel incat sa te inspiri si sa adaptezi o afacere invingatoare la realitatea cotidiana.

Management e si cand inainte sa intre salariul, mai ai inca bani pe card, dar si cand dimineata, ai camasi calcate in dulap. Managementul vietii personale, al timpului, managementul activitatilor cu adevarat importante si al dorintelor, managementul studiului si al planificarii unei vieti frumoase, toate sunt in conexiune. Nu poti face managementul lucrurilor mari, cata vreme esti incapabil pentru cele mici, de zi cu zi. Studiaza si instruieste-te in permanenta!

Management pentru o viata frumoasa

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.