Realitatea fiecaruia dintre noi este alta. De la hobby-uri pana la job-ul pe care il avem, pasiunile cromatice sau modul infacebook care ne asezam hainele (sau nu) in dulap, de la prieteni sau la ce anume preferam sa mancam la micul dejun, nimic nu este asemanator. Pe pamantul asta este loc pentru toti si pentru toate, de la zambete, la bucurie sau responsabilitate, de la fuga de munca, pana la rolul de victima absoluta.

Traim povesti diferite, cu munca, prea multa munca rezistam schimbarii si noului, alegand mereu si mereu acelasi tip de drum, indiferent de regiunea pe care o strabatem.

Povestea personala pe care o creionam este musai sa fie una frumoasa, perfectiunea troneaza si intotdeauna, pentru tot ce se intampla si ni se intampla, este altcineva de vina. Viata, dincolo de facebook sau de ecranul oricarui gadget este cu totul si cu totul diferita fata de sclipirea electronicelor. Am auzit ieri o poveste interesanta referitoare la masti. Spunea acolo ca uneori ar trebui sa lasam mastile asa cum sunt purtate, fiind de fapt botnite.

Realitatea incotro?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.