Am avut o perioada cand imi faceam tricourile cu mesaje care imi veneau in cap, mesaje care reprezentau pentru mine un anumit lucru, un impuls, aveau o conotatie dincolo de literele frumos imprimate.

Alegem in jurul nostru ceea ce ce face placere, obiecte care ne sunt un soi de oglinda pentru pasiuni, pentru un anumit moment din viata.
Uneori totul e in alb si negru, alteori in plin curcubeu. Uneori totul este ordonat, pentru ca in alte momente, haosul sa troneze.

Tot ceea ce suntem, tot ceea ce facem sau alegem sa vorbim ne reprezinta ca fiinte.
Materiale promotionale personalizate pentru stilul propriu exista pe piata. Sunt destinate si agendelor, dar si perdelelor sau fetelor de perna, destinate muncii de zi cu zi sau hobby-urilor.

Agrafa Print ofera servicii complete de tipar digital, dar si imprimari promotionale. De la printarea diferitelor tipuri de carti de vizita, pana la campanii complexe de direct mailing, oferta are o paleta variata.

Beneficiezi de suport daca ai nevoie sa printezi lucrari ale caror fisiere le detii, fie pentru alegerea suportului de imprimare, in realizarea conceptiei grafice sau pentru executarea unor operatiuni de finisare, manopera, livrare.

Care este stilul tau?

In stilul tau

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.