Unul dintre cele mai importante obiective din interiorul companiilor este menținerea și recompensarea celor mai buni angajați, deoarece mulți directori de companii și-au dat seama că satisfacția angajaților este direct proporțională cu succesul și respectiv, cu profitul companiei.

Pentru ca angajații să se simtă motivați la locul de muncă au nevoie de satisfacerea celor trei nevoi primordiale: confort, siguranță și protecție, iar în cadrul companiilor, asigurarea de viață reprezintă echilibrul perfect dintre siguranță și investiție.

Asigurarea de viață are rolul de a feri angajații de riscul financiar care ar putea apărea în urma producerii unui eveniment nefericit.

Cei de la Signal Iduna au venit cu o asigurare de viață bazată pe o varietate largă de criterii, care oferă directorilor de companii inclusiv posibilitatea de a se concentra asupra persoanelor cheie din cadrul companiei.

Aceasta asigurare de viață, asemeni asigurării de sănătate, conferă angajatorului posibilitatea de a avea un beneficiu extra-salarial pentru protecția financiară a familiilor angajaților săi.

Când angajaților li se oferă posibilitatea de a avea o asigurare de viață prin intermediul locului de muncă, este esențial să se informeze cu privire la reevaluarea contractului de asigurare și adaptarea acestuia în funcție de nevoi precum: divorț, căsătorie, apariția unui nou membru în cadrul familiei și altele.

Acoperirile de bază ale asigurărilor de viață sunt pentru deces și supraviețuire, iar riscurile care pot fi atașate asigurării de viață de la Signal Iduna sunt:

– Decesul în urma unui accident;

– Invaliditatea permanentă ca urmare a unui accident – 100%; 400%;

– Repatrierea în cazul decesului Asiguratului ca urmare a unui accident;

– Intervenții chirurgicale în urma unui accident;

– Fracturi provocate în urma unui accident;

– Arsuri ca urmare a unui accident;

– Incapacitatea temporară de muncă în urma unui accident;

– Spitalizarea urmată a unui accident;

– Intervenții stomatologice ca urmare a unui accident;

– Cheltuieli medicale ca urmare a unui accident;

– Scutire de la plată primelor în cazul invalidității de gradul I și II a Contractantului.

Înainte de a semna un contract de asigurare, este esențial să te informezi legat de tipurile de asigurări și evenimentele acoperite, astfel încât să ai siguranța că îți sunt respectate toate cerințele și că ai posibilitatea să accesezi toate beneficiile care ți se cuvin.

Asigurarea de viata din cadrul companiei si modul in care aceasta iti pastreaza angajatii motivati

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.