Stau pe banca din lemn masiv si in fata mea se intinde padurea.

Palcul de brazi inalti care precede intreaga masa verde isi leagana verdele contopit in bataia vantului.

Este un joc al naturii, unul care ma duce cu gandul la inocenta si intelegere. Unul in care invatam si nu acuzam, unul in care formam adulti sanatosi.

Parfumul rasinei este placut si aduce liniste.


shop4kidsShop4kids.ro
ofera produse necesare pentru igiena copiilor si in speta, pentru confort si o viata sanatoasa. Materialele utilizate atat pentru confectionarea patuturilor sau pentru obiectele folosite in centrele de activitati sau spatiile de depozitare sunt conform standardelor utilitatii si normelor necesare varstei copiilor.

Apropierea de natura reprezinta un element cheie, cand vine vorba de produse destinate copiilor, fie ca iau in calcul igiena si pana la obiectele valabile in viata acestora, pentru dezvoltare si pentru formarea unei baze sanatoase precedente vietii de adult.

haine-copiiPagina cu imbracaminte pentru copii are o oferta detaliata, atat in privinta modelelor de hainute, cat si a culorilor sau accesibilitatii preturilor. Copilaria este taramul parfumat. Haine, jucarii sau materiale educative bine alese dau o perspectiva corecta dorintelor din viitor si educa gustul calitatii.

Fiecare copil isi imagineaza meseria pe care o va face “atunci cand este mare”, iar uneori prefera sa poarte haine care sa ii aduca o lume de confort in care are neaparat succes. Materialul produselor de imbracaminte este de asemenea important, deoarece unul calitativ lasa pielea sa respire si ofera libertate miscarilor.

In plus, cu cat te simti confortabil, purtand anumite obiecte vestimentare, cu cat iti plac si te reprezinta, fie ca esti copil sau adult, increderea in propria persoana si respectul de sine reprezinta stimulente pentru restul activitatilor de zi cu zi.

Copilaria este momentul de formare, de temelie pentru viata de adult, atat din punct de vedere intelectual, sufleteste, social. Alege sanatos pentru tine si pentru cei care te inconjoara. Alege sa cresti copii in mod echitabil!

Taramul hainelor pentru copii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.