Imi place sa consum produse apicole si ma simt foarte bine de fiecare data cand fac acest lucru. Mereu folosesc tinctura de propolis, miere, polen crud si multe alte produse care au o multime de beneficii pentru organism.
Dintre toate produsele apicole, de departe, preferatul meu este laptisorul de matca.
Cand am auzit pentru prima data de laptisor de matca, am fost pur si simplu fascinata de aceasta substanta. De ce? Pentru ca este o secretie pe care o produc albinele tinere pentru a-si hrani regina. Laptisorul de matca este numit si „elixirul tineretii”, deoarece in medie o albina traieste 40 de zile, insa, regina hranita cu laptisor de matca poate trai chiar si 6 ani.

Un prim mare beneficiu al acestui produs miraculos este faptul ca intarzie procesul de imbatranire. Laptisorul de matca este folosit cu incredere in special de femeile care vor sa se mentina tinere si nu vor sa isi arate adevarata varsta.
Un alt beneficiu care nu poate fi trecut cu vederea e faptul ca laptisorul de matca ajuta la cresterea imunitatii. Daca ai probleme cu imunitatea, daca racesti usor si te-ai saturat sa iei tot felul de pastile, incearca sa consumi laptisor de matca. Vei observa efectele lui intr-un timp scurt.

Laptisorul de matca este preferat adesea si de persoanele care au probleme cu somnul, care sufera de insomnii, care sunt mereu obosite si stresate. Laptisorul de matca energizeaza si indeparteaza oboseala si stresul. E absolut necesar in zilele noastre, deoarece tot mai multe persoane se plang de stres si oboseala.
S-a demonstrat faptul ca laptisorul de matca ajuta si la problemele cu memoria, acesta fiind un alt beneficiu. El este consumat mai ales de persoanele care trec printr-o perioada in care au mult de invatat, cum ar fi elevii sau studentii, dar si alte persoane care invata pentru diverse examene.
Un alt beneficiu care nu poate fi trecut cu vederea e faptul ca laptisorul de matca ajuta in prevenirea afectiunilor endocrine si ale ficatului, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mai iei o multime de pastile care fac mai mult rau decat bine.

Printre beneficiile laptisorului de matca se mai numara si faptul ca el ajuta la: scaderea colesterolului, tratarea tulburarilor de menstruatie sau menopauza si hipertensiune.
Daca esti interesat/a de acest produs minunat care aduce o multime de beneficii, intra pe putereaplantelor.ro. Aici vei gasi laptisor de matca si multe alte produse apicole si nu numai, produse naturiste si bio.

Cat de benefic este pentru organism consumul de laptisor de matca

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.