Atunci cand design-urile clasice ale inelelor de nunta sau de logodna vi se par banale, puteti iesi din anonimat alegand: diamantele negre, o optiune mai rar intalnita, benzi din aur ornate cu pietre in setare tensionata, moderna, diverse pietre pretioase, benzi confectionate din aur roz, alb sau in combinatii disponibile (alb-roz, alb-galben, galben-roz).
De ce sa alegeti diamante negre?

Diamantele negre ofera un look exotic. De asemenea, sunt o varianta excelenta si pentru infrumusetarea verighetelor destinate domnilor.
Nu aveti cum sa dati gres cu un inel de logodna cu diamant negru realizat din aur alb. Combinatia cromatica creeaza un contrast care pune in evidenta design-ul de o simpla eleganta.
Daca doriti o pereche de verighete cu pietre, dar bugetul nu va permite sa alegeti diamante, puteti alege cristale zirconia.

Setarea tensionata este perfecta pentru persoanele moderne. Un finisaj lucios poate completa in mod uimitor un design minimalist.
Cand alegeti pietre pretioase, tineti cont de particularitatile fiecarui tip. Pietrele nu se deosebesc numai prin culoare, ci difera si in alte aspecte. De exemplu, rubinele au fost preferate de-a lungul timpului de persoanele investite in ranguri inalte, iar inelele cu pecete contineau de obicei si o astfel de piatra. Posibilitatile sunt nenumarate: smaralde solitare sau alaturate unor diamante mici, safire etc.
Benzile de nunta fabricate din aur de alta culoare incep sa atraga atentia tot mai multor cupluri. In plus, daca veti personaliza verighetele cu un simbol de insemnatate pentru relatia dumneavoastra, cu un text care va reprezinta (un vers, un mesaj in alta limba – franceza veche, latina, engleza etc.) sau chiar cu numele si data casatoriei, puteti fi siguri ca nu mai este altcineva cu verighete asemanatoare in lume.
Modelele de verighete aur alb, roz si galben din oferta noastra sunt variate: de la design-uri simple, cu finisaje lucioase sau mate, pana la design-uri complexe, care includ pietricele, detalii uluitoare de filigran, motive florale sau ornamentale etc.

Verighete cu design-uri neobisnuite

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.