Andrei ridica mainile in aer si spuse grabit: avem o fratioara!

Mama se uita uimita, cu ochii mari, zambitori, la copilul de numai doi ani care explica prietenilor de la locul de joaca despre surioara sa, cu cuvinte scalcite, dar incarcate de bucurie. Se legana de pe un picior pe altul si dadea veste prin vorbe, gesturi, prin intreaga sa fiinta.

Pacea dintre frati este in armonie cu atitudinea pe care parintii o au vis-a vis de fiecare dintre acestia, in armonie cu o crestere sanatoasa si mai apoi cu o viata de adult implinita. Legaturile dintre oameni se cresc, asa cum este indicat sa creasca la randul lor copiii, cu dragoste si intelegere.

In ceea ce ii priiveste pe bebelusi, acestia au nevoie de o serie de “ingrediente” pentru indeplinirea nevoilor de baza, de la hrana la adapost, caldura. Au nevoie de adulti in jurul lor si de obiecte specifice varstei.

Un sterilizator biberoane este obiectul pe care orice parinte si-l doreste in ajutor. Tehnologia are un cuvant important de spus inclusiv cand vine vorba de bebelusi. Sterilizatoarele pentru biberoane au fost create pentru a oferi parintilor si altor participanti din viata celui mic, un mod simplu, usor si sigur de a steriliza biberoanele sau componentele acestuia inainte de a hrani copilul. Imi aduc aminte cu groaza de povesti in care biberoanele erau fierte spre dezinfectare intr-o oala cu apa fierbinte. Cata munca si cata vreme pierduta?! Cata energie si cati nervi pot fi salvati cu ajutorul tehnologiei modern.

sterilizator-biberoaneSterilizatorul pentru biberoane functioneaza prin transformarea apei de la robinet in aburi, astfel, sunt distrusi majoritarea microbilor ce ar putea exista intr-o casa.

In aparat pot fi introduse pana la sase biberoane si toate componentele aditionale cum ar fi: tetine, gulere, inserturi, rezervoare, huse folosite pentru transport.

Produsul poate fi folosit si pentru sterilizarea altor accesorii cum ar fi: suzete, inele pentru dentitie, jucarii, cani, ustensile si componente ale pompei de san. Este necesar ca acestea  sa fie confectionate din materiale care suporta apa fierbinte pentru a putea fi sterilizate in acest produs.

Existenta acestui obiect iti lasa mai mult timp liber pentru relaxare, timp pe care s ail petreci cu cei pe care ii iubesti, mici sau mari.

In ajutorul parintilor si al bebelusilor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.