Andrei ridica mainile si zambi ironic. Hm, oare ce mi-ar mai fi necesar, astfel incat sa pot sa spun: da, am reusit?!

Ceva lipsea dintr-un plan aparent bine realizat, un plan legat de miscare si de alimentatie, un plan legat de un somn sanatos si de o dezvoltare fizica buna. Un plan sustinut prin antrenament si de un program serios ce ar putea obtine la final, un loc pe podium la concursul de culturism.

Intr-o zi, un baiat nou aparut in grupul de la sala, i-a spus despre suplimente nutritive culturism.

Cautam perfectiunea sub toate aspectele sale. O ramura a acestei perfectiuni generale o reprezinta frumusetea si armonia fizica, mentinerea unei greutatii ideale pentru vitalitate si sanatate. Uneori ne aflam in goana nebuna dupa aceasta perfectiune din inferioritate, din dorinta de complimente sau atentie, stiind totodata ca o conditie fizica ajuta si in viata personala sau profesionala. Fiecare om are propriile alegeri, indiferent de motive. Fiecare om are libertatea necesara sa se comporte asemeni unui creator in propriul univers, cata vreme dorintele sale nu sunt in detrimentul libertatii unei alte persoane.

Suntem diferiti si cea mai buna dieta pentru noi este aceea pe care organismul fiecaruia o poate suporta. Pe de alta parte, pe langa alimentatia zilnica, exista alte elemente ce contribuie cu succes la forma noastra fizica si mentala, precum problemele de sanatate, starea spirituala, stresul de acasa sau de la job.

Cand alegi sa ai parte de sfaturile unui specialist in domeniul nutritiei, informeaza pe omul respectiv despre stilul de viata pe care il ai, caracteristicile jobului, programul zilnic. Ajuta-l sa inteleaga in ce consta viata ta, pentru a integra regimul alimentar in cadrul acesteia. Indiferent ca lucrezi la birou sau ai o munca activa, de teren, orice activitate care implica efort fizic, sport mai ales, este recomandata, insa in ponderi normale, fara sa exagerezi sau sa te obosesti fara rost, crezand ca vei grabi un anumit proces pe care il doresti.

Culturismul este o arta, asemeni oricarui alt lucru facut bine si din pasiune. Fie ca ai nevoie de timp petrecut alaturi de cei dragi, de un corp armonios, asemeni unei sculpturi sau de o carte buna, fie ca preferi linistea sau galagia, mergi pe drumul tau, alege ceea ce te face fericit, cu incredere!
Andrei zambi cu pasiune si se indrepta in inca o dimineata catre sala de forta. Acum am toate cheile reusitei!

Tu le-ai gasit pe ale tale?

Cheile reusitei personale

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.