Toate femeile stiu ca in anumite situatii (dupa vopsirea parului, dupa folosirea placii de indreptat parul sau a ondulatorului, etc.) firele de par au de suferit, intr-o mai mica sau mai mare proportie.

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta persoanele care isi vopsesc parul sau il coafeaza frecvent este uscarea excesiva a firelor de par. Parul uscat este fragil, se electrizeaza frecvent, da senzatia de par neingrijit datorita varfurilor despicate, este lipsit de stralucire, flexibilitate si rezistenta, este aspru la atingere si are un aspect tern. Uscarea firului de par are drept cauza activitatea insuficienta a glandelor sebacee ale firelor de par sau indepartarea stratului natural de grasime (sebum) ce protejeaza si hraneste in mod natural parul, prin spalari agresive sau tratamente termice intense.

De aceea, pentru a rezolva aceasta problema, este recomandat ca periodic sa folosim un tratament de par, care sa il ajute sa isi recapete frumusetea si sanatatea.

Kerastase de la Profihairshop este un balsam tratament pentru par, care ajuta parul foarte degradat si uscat sa isi recapete stralucirea si sanatatea. Tratamentul intensiv cu protectie termica se aplica pe parul zvantat si se lasa sa actioneze timp de 2-3 minute, apoi se clateste cu apa calda, pentru activarea ingredientilor sai. Sistem Thermo-Intense al acestui  tratament de par permite ca ingredientii nutritivi sa fie activati sub efectul caldurii, si in acelasi timp amplifica puterea lor nutritiva, pastrandu-i  in interiorul firului de par. Ceea ce inseamna ca  si atunci cand folositi uscatorul de par sau placa pentru indreptarea parului, podoaba dumneavoastra capilara este protejata, deoarece acest tratament actioneaza ca o pelicula protectoare in jurul firelor de par.

Tratamentul Kerastase asigura o nutritie intensa a firului de par (fara a-l incarca si fara a-i afecta volumul sau natural) datorita continutului sau bogat in glucoza, proteine si lipide si ajuta parul foarte uscat sa se refaca si sa isi recapete aspectul sanatos si matasos. Tratamentul Kerastase hraneste in profunzime fiecare fir de par in parte, de la radacina si pana la varf, rezultand un par matasos, sanatos, usor de descurcat si coafat.

Modul de actiune al tratamentului Kerastase se datoreaza ingredientelor sale active, a caror putere de actiune este potentata de caldura. Astfel, polimerului continut, sub influenta caldurii, dezvolta practic o retea, cu multiple ochiuri, ce patrunde in zonele cele mai uscate ale firului de par si reuseste sa le asigure nutritia si hidratarea necesara pentru a se reface. Ceramidele din compozitia tratamentului, prin proprietatile lor refractare, protejeaza firele de par de actiunea nociva a temperaturilor prea ridicate rezultate in urma folosirii placii de par sau a ondulatorului. Xiloza, o monozaharida naturala, care se gaseste in tratamentul Kerastase, protejeaza firele de par impotriva agresiunii termice, topindu-se la caldura si formand in jurul lor un scut protector, care contracareaza efectele agresive ale temperaturilor ridicate, permitandu-va sa folositi in conditii optime placa de par sau ondulatorul, fara sa va temeti ca va puteti deteriora podoaba capilara.

Efectele tratamentului Kerastase asupra firelor de par sunt incredibil si dumneavoastra va veti bucura din nou de un par matasos, sanatos, fara fire despicate la varf si usor de coafat si aranjat.

Tratament pentru parul uscat

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.