Merg pe strada si vad oameni, simt priviri, raspund la unele cu zambet sau cu uimire. Imi scapa prea multe ganduri, prea multa atentie, ba in directia potrivita, ba din contra, ignor fix ceea ce este important. Cand ceea ce este de fapt cu adevarat important revine la momentul potrivit. Ating materiale diferite in inghesuiala din autobuze, inchid usi si invat sa spun: imi cer iertare.

Mai invat sa inchid telefonul si sa spun: imi pare rau, este peste puterile mele, asta nu am sa o fac. Este dreptul meu sa aleg ceea ce ma reprezinta, ceea ce simt sau cat pot sau doresc intr-o anumita directie.

Aleg melodiile preferate, pentru ca a doua zi sa le uit, sterg agenda telefonului in cautarea la mai multa liniste si ascult ploaia in noptile tarzii. Sunt inconjurata de produse care vin in urma unor aparent simple idei campanii marketing. Cand lumea intreaga si tot ce se desfasoara in scenariul care ma inspira, a pornit de la o simpla idee.

Ideile nasc alte idei sau realitatea pe care o respiram, doar prin actiune. Suntem inspirati de povestea creata in propria minte, pentru ca apoi sa invatam pasii pentru realizarea unui plan pentru desavarsirea acesteia.

campanii-marketingVisam sau iubim, alegem linistea pustiului sau nebunia unui oras mare, indiferent de ce simt ceilalti. Viata asta, viata mea sau a ta are legatura stricta doar cu ceea ce isi doreste fiecare.

Dragoste nu forta nu se poate, cum nu poti iubi la nesfarsit cu ghilimelele de rigoare, doar pentru confortul unei camasi calcate sau al unei vacante pe o insula albastra. Eu cred ca ziua de maine este doar o amintire, ii multumesc, imi iau la revedere si o traiesc pe cea de azi. De la rasarit pana la apus, fiecare raza din soare aduce zambete sau priviri, oameni noi sau oameni vechi. Cand vechiul nu spune nimic interesant, nici daca iti da un telefon. Vechiul este vechi si atat, este inert. Lumea lui azi este lumea creativitatii si a frumusetii, cata vreme azi este cel mai potrivit moment sa faci ceea ce nu ai avut curaj pana acum, sa vezi cine esti si ce iti doresti cu adevarat tu, nu caprele sau restul animalelor de companie din vecini. De ele are cine sa aiba grija!

Azi este momentul potrivit!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.