Daca pleci din Bucuresti, fie si intr-o zi de weekend, la ora 6 dimineata, cu ceva noroc, la ora 9 poti sa bei cafeaua in Piata Sfatului, la una din frumoasele cafenele deschise.
Brasovul este un oras minunat, cu surprize diferite, de la Biserica Neagra sau o plimbare pe promenada de sub Tampa, bisericile sau cladirile colorate divers, alaturi de portile vechi ale vechiului zid, toate iti ofera un loc deosebit pentru vacanta, indiferent de anotimp.

Din pacate, uneori se intampla si lucruri neprevazute. Centrul Class Med din Brasov te asteapta de asemenea, indiferent de vreme pentru tratamente stomatologice Brasov. In cazul in care ti-e teama de dentist, dupa cateva ore de schiat, te poti aseza linistit pe scaunul doctorului, adrenalina fiind la maxim deja, dispare orice teama.
Centrul stomatologic foloseste pentru investigatii si tratamente, aparatura de ultima ora. Confortul pacientului este important, indiferent de interventie sau chiar daca vorbim de o simpla consultatie.

Daca esti fie si in vizita la Brasov, poti beneficia de un tratament de calitate, oferit de un specialist.
Zambetul este pentru fiecare dintre noi, o carte de vizita. Nu neglija dantura copilului tau, nu iti neglija dintii, indiferent de varsta pe care o ai si indiferent de cat de teama iti este de dentist. Teama poate fi invinsa, insa odata stricat un dinte, pierzi timp mai mult si bani sa poti repara lipsa.

Medicul Classmed va recomanda consultatia stomatologica o data la 12 luni pentru adulti, iar pentru copii o data la 6 luni.

O consultatie stomatologica consta in evalurea starii de sanatate dentara. La inceput, este completata o fisa medicala care va consemna date referitoare la starea generala de sanatate, tratamentele urmate daca este cazul, alaturi de un scurt istoric al afectiunilor stomatologice.

Pe parcursul consultatiei se va stabili planul de tratament stomatologic, dar si costul estimativ al tratamentului ce urmeaza a fi efectuat.

Medicul Classmed intocmeste o fisa dentara in care vor fi notate toate datele referitoare la statusul dentar si parodontal din momentul prezentarii la centru.

Vacanta sau nu, invata sa zambesti cu incredere. Un zambet frumos aduce oamenii in preajma ta si pe partia de schi!

La Brasov, pe scaunul dentistului

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.