Am avut multe proiecte de prezentat pe parcursul timpului, fie ca a fost vorba de cursurile pe care le urmam intr-o perioada ori alta, sau de anumite job-uri. Indiferent insa de natura acestora, am observant, ca atunci cand am utilizat mape de prezentare personalizate, am captat si altfel atentia celor din fata mea. Mi-a acordat mai mult timp discursului si chiar am simtit ca sansele mele de reusita cresc. HeadPrint, infiintata in 2005, drept companie de solutii it hardware, s-a reprofilat, intrand in domeniul productiei publicitare si printului de mici si mari dimensiuni. Printre valorile abordate, amintesc adaptabilitatea si flexibilitatea la cerintele clientilor, onestitatea si integritatea, de altfel chei pentru dezvoltare. Fiecare client este unic, iar respectul si aprecierea oferite de fiecare in parte in urma unei colaborari, reprezinta carti de vizita. HeadPrint ofera servicii ireprosabile la preturi foarte bune.

Sunt greseli in elaborarea unei mape, greseli pe care le facem uneori in necunostinta de cauza si este clar faptul ca sprijinul unor specialist ne va indrepta catre evolutie si corectitudine. Atuul HeadPrint este reprezentat de gama vasta de servicii si tehnologii detinute si experienta acumulata in timpul anilor. Firma detine tehnologie de ultima generatia de la producatori consacrati in domeniu. Amintesc de Mimaki, Epson, Xerox si chiar Konica Minolta. Angajatii se informeaza si viziteaza toate targurile internationale de print, pentru implementarea solutiilor de inalta calitate in domeniul productiei publicitare si al printului digital de mici si mari dimensiuni.

Altfel, timpul de livrare este de la 24h pana la 5/7 zile, in functie de volum. Platforma Web2Print Headprint prezinta avantaje ce sustin intampinarea nevoile clientilor, exista preturi calculate automat cu discount in functie de volum, eligibilitate calculata automat pentru termeni de plata preferentiali si discounturi de agentie, management al graficilor uploadate, un istoric al comenzilor, emiterea de comenzi sau oferte. Cu imbunatatirea constanta a tehnologiilor si serviciilor, catalogul virtual de produse creste in continuu, anticipand nevoile diverse ale clientilor nostri, oferind totodata si posibilitatea de crestere a propriei afaceri. Asadar, ce iti doresti cu adevarat si ce tip de parteneri alegi pe drumul evolutiei?

Rezultatele dorite in mape personalizate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.