Prefer sa fiu informata in timp util de anumite schimbari sociale sau economice, astfel incat viata mea sa fie una coerenta, deloc afectata, indiferent ce se intampla in jur. Economica. Net este cel mai nou site din portofoliul Romania tv. Isi propune sa devina principala publicatie online de stiri sau analize financiare din Romania, pentru oamenii de afaceri si pentru celelalte categorii de public interesate de zona economica. Continutul editorial este asigurat de o echipa experimentata, formata din 12 jurnalisti. Informatiile publicate de Economica.net pot fi preluate de alte publicatii, cu o limita de 500 de caractere si evident cu citarea sursei cu link activ. Infrastructura tehnologica reprezinta este una dintre bazele evolutiei societatii. In 2010, Teamnet Group International, prin Teamnet Romania a inceput sa se extinda la nivel regional, mizand pe expertiza in software si consultanta, iar in prezent sistemele informatice create contribuie la cresterea competitivitatii organizatiilor publice si private din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Altfel, doresc sa te informez cu privire la proiectul denumit „Ministry Core Applications and eServices Portal”. Acesta vizeaza implementarea unui sistem care va emite online autorizatii municipale. Este urmarita digitalizarea si optimizarea a peste 400 de tipuri de servicii si 700 de proceduri aferente unor domenii precum sanatate publica, salubrizare, constructii sau exploatarea resurselor de apa. Sectorul it din Orientul Mijlociu este in crestere, iar specialistii Gartner estimeaza ca serviciile IT business vor ocupa un procent de peste 84% din segmentul total de servicii in domeniu, cata vreme aplicatiile software Enterprise vor inregistra cea mai mare rata de crestere in acest an in Middle East. Printre clienții ITON, se numara Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Comertului.

Grupul Teamnet a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de peste 110 milioane euro in 2015, in crestere cu 18% in comparative cu anul anterior.

Infrastructura tehnologica baza evolutiei sociale

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.