Culorile inseamna viata. Minunile din zona papetariei dau posibilitatea realitatii sa se joace in tipurile de abordare a materialelor, fie ca este vorba de publicitate sau de ambalarea unui cadou aniversar.

Cand vine vorba de autocolante, acestea se gasesc in diverse forme si sunt de tipuri interesante, de la etichete autoadezive din hartie alba predecupate cu forme standard in coala, pana la etichete autocolante predecupate cu forme custom.

Serviciile oferite de magazinul Agrafa sunt diverse, de calitate si cunoscute pe piata. Reamintesc o parte dintre acestea: tipar digital, imprimari obiecte promotionale, print de mari dimensiuni, gravare/decupare laser, personalizare textile prin termotransfer sau prin sublimare, imprimari folio și holografice, imprimare/softare (cd/dvd), scanare documente si arhivare electronica, grafica si dtp.

Povestea Agrafa Print Services a primit startul in 1997. Obiectivul a constat in grafica si productie publicitara. Serviciile de creatie și productie publicitara au fost extinse, calitatea a ramas una de exceptie, iar numarul clientiilor multumiti, in continua crestere.

Compania este orientata permanent spre investitia in echipamente profesionale, catre diversificarea portofoliului de produse, cautarea si gasirea celor mai buni furnizori precum si identificarea celor mai bune solutii tehnice, dar si catre investitia in oamenii dedicati care fac parte din echipa de lucru.

Calitatea oamenilor si cat de bine sunt pregatiti acestia in domeniul in care lucreaza, este un mod de a avansa, un mod de a furniza calitate pentru produse intr-un timp necesar clientului.

Agrafa este permanent conectata la noutatile din industria publicitara, mereu in garda pentru identificare nevoilor clientilor, pentru un raspuns promt. Angajatii participa la evenimente de profil, utilizeaza tehnologie eco-friendly, astfel compania reuseste sa ramana fresh si sa adauge valoare proiectelor in care se implica.

Calitatea muncii fiecaruia dintre noi, calitatea produselor reprezinta o carte de vizita. Culoarea este esenta vietii de zi cu zi, a sentimentelor sau a planurilor de viitor. Pastreaza mereu pe cerul mintii tale, curcubeul!

 

Curcubeul unei afaceri reusite

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.