Cand plec de acasa intr-o vacanta, indiferent cat de rapida sau scurta este, am grija ca intai de toate sa imi pregatesc bagajul cu electronice. Aparatul de fotografiat, cardurile, incarcatoare implicit pentru telefon, tableta Huawei imi sunt nelipsite. Viata mea, pasii pe care ii fac in fiecare zi au legatura cu hobby-urile pe care le desfasor, hobby-uri pe care le-am transformat in job-uri.

Fara tehnologie m-as simti complet rupta de ceea ce se desfasoara in jur, complet rupta de mine insami. In acest moment, tehnologia ocupa un loc destul de important in viata mea. Scriu articole, ma informez, realizez fotografii, trimit produsele muncii mele pe distante destul de mari printr-un simplu click.

Informatia circula rapid si depindem de aceasta, cu cat suntem mai informati, cu atat stim ce anume decizii sa luam, astfel incat sa putem alege potrivit intamplarilor din jur.

huaweiMulti prieteni de-ai mei nu mai locuiesc in tara, asa cum unii se afla la sute de km in Ardeal sau alte parti din Romania, nu ii vad foarte des, noi toti suntem ocupati, insa discutam online si niciodata nu uitam sa spunem salut sau la multi ani in momentele cheie din viata fiecaruia.

Tableta Huawei are un procesor puternic si este foarte subtire, datorita cadrului din aluminiu, astfel o tin in geanta mereu, chiar daca nu este vorba de o vacanta. Procesorul quad-core de 1.2 GHz ofera performante, permitand un multitasking si functii multimedia la un nivel superior.

Dispune de cea mai noua tehnologie de economisire a bateriei, Smart Power 2.0 si tine pana la 570 de ore in regim de stand-by si pana la 6 si jumatate de navigare pe internet.

Are un lansator de aplicatii foarte rapid si oera rezultate imbatabile si cresterea eficientei energetice.

Atunci cand doresti sa achizitionezi o tableta, e cazul sa te orientezi asupra uneia cu o forma confortabila, un ecran de inalta rezolutie.

La fel de importanta este si bateria, musai de capacitate ridicata, la fel ca si conectivitatea, astfel poti decide mai tarziu daca este cazul pentru o tastatura, un cablu hdmi sau un gamepad.

O tableta mai mare are o autonomie mai buna pentru baterie, aceasta fiind de dimensiuni mai mari. Tabletele de dimensiuni mici au o medie de patru- sase ore de utilizare, daca este vorba de filme sau jocuri.

Tableta ta poate sa functioneze pe system Android, iOS sau Windows, in functie de ce anume iti este necesar. Impleteste hobby-urile in job-uri si rezultatele sunt minunate.

Succes tuturor!

Cu tableta Huawei mereu in geanta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.