Am citit intr-un tratat de medicina naturista despre faptul ca atunci cand ai o problema de sanatate, este de preferat sa te tratezi cu plante care cresc in zona in care te-ai nascut. Fiecare organism este legat de mediul din care se trage biologic vorbind prin fire invizibile, fire care il pot ajuta in vindecare, asemeni celulelor stem extrase la nastere din cordonul ombilical.
Fiecare dintre noi este supus in fiecare zi provocarilor. Avem prioritati si lucruri de realizat aflate la finalul listei, pe agenda, insa este necesar ca toate sa fie duse la bun final.

Sunt produse naturale care dau energie si plante care, consumate fiind incetinesc procesul de imbatranire. Alimentatia este musai sa mearga mana in mana cu miscarea fizica, cu o viata echilibrata, cu grija fata de propria persoana, de propriul organism. Ceea ce mancam este reflectat in modul in care aratam, in care gandim si modalitatea in care viata de zi cu zi se desfasoara. Organismul are nevoie de vitamine, asa cum ii este necesara inclusiv odihna.

Eu prefer dimineata sa consum ceai verde, am inlocuit astfel cafeaua si aleg painea din cereale integrale. Fructele si legumele nu imi lipsesc din meniu, asa cum sportul isi are locul sau pe un anumit interval orar.

Suntem diferiti, avem ganduri sau sentimente unice, ne plec lucruri pe care alte persoane le detesta. Insa noi toti ne bucuram de viata la maxim in momentul in care suntem sanatosi, in clipele in care nimic nu ne doare, nimic nu ne deranjeaza si nu ne strica momentele de liniste sau vacantele. Pentru ca echilibrul sa fie pastrat, este necesar sa ne respectam organismul, sa nu il neglijam si sa consumam alimente calitative, ecologice.

Este mult mai usor sa ai grija de sanatatea ta, sa o intretii, comparativ cu orice tip de reparatie. Organismul uman este asemeni unei masinarii. Daca una din rotite nu functioneaza potrivit si activitatea celorlalte din sistem este perturbata si implicit spunem pas unor activitati pe care in starea de sanatate deplina nu le-am fi refuzat.

Produse naturale pentru sanatate maxima

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.