In credinta budista, fiecare element de pe aceasta planeta se afla intr-un stadiu de dezvoltare unic.

Fiecare piatra pastreaza urmele celor care au calcat-o, spiritul locului din care se trage, istoria. Toate obiectele sau fiintele din jur formeaza constiinta comuna, un tot unitar din care ne incarcam si pe care il incarcam la randul nostru cu ceea ce simtim, cu ceea ce suntem.

Gesturile pe care le facem vis-a vis de cei din jur, sunt uneori mai placute, altelori mai putin frumoase, in functie de cum ne simtim, in functie de cum suntem ca si personalitate si de ce anume am acumulat pana in momentul x din viata.

Daruieste bucurie oamenilor pe care ii iubesti, fie ca sunt membrii ai familiei tale sau priteni si alege bijuterii unicat, asemeni lor, potrivite.

lotusEnergia darului pe care il faci se regaseste in puterea intentiei, iar o vorba veche spune ca ai, ceea ce daruiesti. Este o lege a bumerangului, lucrurile pe care le oferim, cuvinte, obiecte sau gesturi, se intorc. Cand daruiesti bucurie si zambete, primesti la randul tau la fel. Daruind unicitate, arati ca stii ce inseamna respectul fata de omul pe care il ai in fata ta.

Intr-o perioada a vitezei, o perioada in care alergam uneori doar cu ochii la linia de final, fara a ne uita in jur la minunile aflate pe marginilie cursei trasate, abordarea Metaphora in materie de bijuterii, arata consum maxim de timp și resurse. Este oferita alternativa la obiectele de serie.

Indiferent daca alegi bratari sau pandantive, cercei mari cu pietre sau un inel special, livrarea se face a doua zi dupa comanda, prin curier, plata ramburs, la primirea coletului la adresa. Exista varianta alegerii platii si prin transfer bancar  sau card bancar.

Fiecare bijuterie vorbeste inclusiv despre omul care o daruieste, iar magazinul online Metaphora respecta intimitatea clientilor. Este acordata o grija deosebita ca toate informatiile furnizate sa ramana strict confidentiale. Fiecare din cei care comanda are dreptul de a cere modificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale.

Bucuria daruita aduce bucurie. Ce surprize pregatesti celor dragi in prag de sarbatoare?

Ce surprize pregatesti celor dragi in prag de sarbatoare?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.