Sunt momente in care durerile de spate sunt departe de a ne lasa in pace. Vin poate de la o pozitie aiurea de a sta pe un scaun sau pe canapea, chiar de la forma incorecta pe care anumite obiecte pe care ne asezam, o au. Uneori durerile de spate sunt din cauza lipsei de miscare sau de la o incaltaminte nepotrivita. Indiferent care este insa motivul, existenta unui scaun de masaj acasa este utila si absolut necesara.

Spatele reprezinta practic pozitia in care stam in viata, modul in care actionam sau modul in care nu actionam, evitarea sau confuzia. Coloana vertebrala sustine intregul corp si tocmai de aceea este absolut necesara mentinerea sa intr-o stare de sanatate optima. Pe langa rolul de sprijin al organismului, coloanal vertebrala asigura mobilitatea, are rol de protectie si adaposteste cea mai importantă magistrala nervoasa, motiv pentru care deformarile sau tulburarile vertebrelor au de cele mai multe ori si impact neurologic.

Coloana vertebrala este musai sa fie mobila si stabila in aceeasi masura. Tonusul muscular se refera la starea de contractie statica si are rol in determinarea pozitiei corpului si pentru stabilitatea articulara. Printr-un antrenament bine ales, proprietatile muschilor se pot dezvolta optim. In cazul in care timpul sau vremea nu iti permite sa ajungi la un salon de masaj, exista oferte de fotolii de masaj la preturi avantajoase. In locul unui fotoliu clasic in care sa te arunci lenes si sa risti deformarea coloanei vertebrale, alege o varianta buna pentru toti membrii familiei. Marea majoritate a fotoliilor destinate masajului au cotiere specifice, perne cu aer incorporate si o suprafata granulata, astfel incat bratele sa poata beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se afla fotoliul. Exista suport pentru picioare, iar modul in care se desfasoara masajul poate fi reglat ca si intensitate. Mecanismul in forma de L ofera un tip de miscare profunda, adaptata corpului uman. Sistemul mecanic poate atinga partile inferioare ale feselor si coapselor. Sina curbata se potriveste corpului, oferind un masaj precis, stimuland punctele de acupunctura ale spatelui, eliminand oboseala si redand o buna forma fizica. Pastreaza verticalitatea!

Pastreaza verticalitatea!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.