Pana la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, achizitia un alt tip de masina si implicit a pieselor de schimb necesare, in afara de Dacia si Daewoo care erau produse pe teritoriul tarii, implica costuri mult mai mari. Indiferent de modelul masinii insa, atunci cand ai o revizie sau cand ceva scartaie, sunt necesare piese noi. La autoatu.ro gasesti o oferta detaliata pentru piesele auto de calitate, la cele mai bune preturi, pentru foarte multe tipuri de marci de masini si de modele. Si pentru Dacia Logan ai de unde alege. Verifica talonul masinii pentru a stii cu exactitate ce tip sau model este necesar. Comanda poate fi efectuata online, ceea ce reprezinta un avantaj, te scuteste de timp pierdut si de drumuri inutile.

Magazinul este renumit pe piata pieselor auto pentru calitatea produselor si profesionalismul in relatia cu clientii. Folosirea piesele de schimb comercializate ofera masinii o durata de viata mai lunga, indiferent de model sau de anul fabricatiei. Pe langa cele de schimb, gasesti online o gama variata de piese consumabile precum discuri frana, placute frana, suspensie, sistem de franare pentru orice tip de autoturism si motorizare. Cum faci achizitia pieselor de schimb pentru masina?

Ai posibilitatea sa alegi elementele folosind meniul din stanga site-ului, navigand prin categorii. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste nevoilor tale, apesi butonul pune in cos sau cumpar. Comanda este efectuata cu acordul evident al clientului respectand termenii si conditiile vanzatorului. Produsele comercializate prin intermediul SC. A.T.U. LEADER AUTO SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Atat pretul, cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ.  Alege siguranta si calitatea, traieste responsabil!

Cum faci achizitia pieselor de schimb pentru masina?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.