In viata asta, exista suisuri si coborasuri, exista intamplari placute si altele care ne dor. Sunt decizii care au urmari si lasa cicatrici o perioada mai lunga si sunt hotarari care aduc lumina. Dincolo de draperii, de nopti fara stele sau de drumuri infundate, se afla propria putere personala. Pana si minciuna nu e considerata minciuna, adaptata fiind contextului de viata. Sunt minciuni care alunga catastrofele si sunt asa-zise povesti de dragoste, in spatele carora, se afla in adevar, intreaga mizerie pe care n-am fi apropiat-o vreodata, dezvelita fiind.

 Glamour, studio videochat Bucuresti este situat pe cheile Dambovitei. Accesul in cladire se face pe baza de cartela personalizata, iar securitatea este asigurata de firme de paza. Exista un training realizat de personal exclusiv feminin care va raspunde la orice intrebari ai, cu rabdare si prietenie. Este explicat fiecare detaliu tehnic, vei vedea decorul si luminile, precum si site-urile cu care vei lucra.

Aparatura este una de ultima generatie, in pas cu tendintele, cu ultimele tehnologii si calitatea este importanta, asa ca este esential sa benefieciezi de o imagine perfecta, iar cand lucrezi sa folosesti o claritate a imaginii si un sunet excelent.

Trainerul iti va explica ce e bine sa faci, ce nu e bine sa faci, totul despre outfit-uri, machiaj, accesorii. Sunt apreciate modelele pentru diversitatea si initiativa lor. De asemenea, este necesar sa cunosti faptul ca in camera de vei fi doar tu,  nu te va supraveghea nimeni, iar spatiul este  personalizat, astfel incat sa te simti in largul tau si decorul sa se potriveasca personalitatii tale, sa fii inconjurata de o atmosfera relaxata si prietenoasa. Glamour ofera un contract individual de munca unde totul este clar specificat si la vedere. Sunt incluse anumite clauze prevazute special pentru protectie si iti sunt oferite anumite drepturi. Altfel, iti este asigurata confidentialitate totala.

Despre decizii si confidentialitate

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „Despre decizii si confidentialitate

  • 03/10/2017 la 9:56 AM
    Legătură permanentă

    Cred ca in viata cel mai important lucru este sa faci ceea ce iti doresti si mai apoi sa te preocupi de parerile celorlalti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.