Luna ianuarie este una de inceput. Dupa un moment de respiro, o vacanta dedicata sarbatorilor si familiei, este momentul sa te gandesti si la ce urmeaza, la modul in care ai sa construiesti implinirea si fericirea ta si a celor dragi. Avand in fata lista activitatilor de anul care tocmai s-a scurs, incerci sa dai un contur celor care vin. Care este rezolutia lui 2017? Ce iti doresti pentru cele 365 de zile pe care le ai in fata? Unde vrei sa calatoresti, ce carti doresti sa citesti? Vrei sa te lasi de fumat sau poate sa mai pierzi cateva kg? Ai baut vreodata cafea verde pentru slabit? I-ai simtit parfumul proaspat macinata fiind? Stai ca exista si cafea verde care nu are cofeina?

O cana de cafea verde contine in medie 400 mg de antioxidanti. Alaturi de poluare si de un regim de viata dezordonat, stresul distruge celulele organismului si aduce boli. Antioxidantii ajuta sa treci mai usor peste toate problemele din mediul inconjurator, le atenueaza efectul. Totodata, incetinesc procesul de imbatranire.

Cafeaua verde este un supliment alimentar, regleaza metabolismul si suplimenteaza nivelul de glucoza. Totodata ajuta la sanatatea ficatului. Contine calciu, seleniu si vitaminele C si respectiv E. Exista insa si o serie de creme de remodelare corporala pe baza de cafea verde. Reprezinta si un adevarat tonic pentru activitatea cerebrala. Pe piata o gasesti simpla sau chiar in combinatie cu scortisoara sau chimbir. Prepararea se face la fel ca la ceai, prin infuzie. Poti sa adaugi chiar miere, in cazul in care nu ai nevoie de consumul acesteia pentru eliminarea kilogramelor nedorite.

Inceputul de an este perfect rezolutiilor de orice tip. Este imposibil sa ajungi la un punct de final, cata vreme, nu exista un plan bine realizat cu obiective de indeplinit si scari ce necesita a fi urcate in evolutie. Tu stii ce iti doresti cu adevarat?

Cafea verde pentru slabit

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.