Academia de Traduceri pune un accent deosebit pe calitate, indiferent daca  este vorba de traduceri autorizate Bucuresti, servicii prestate sau articole publicate in website sau in alte surse. Fiecare cuvant conteaza.

Academia de Traduceri are o echipa de traducatorilor specializati, este mai mult decat o agentie de traduceri obisnuita. Reprezinta compania cu departamente lingvistice, pentru fiecare limba si departamente specializate, pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai cautate traduceri sunt cele tehnice sau medicale, juridice sau economice si financiare, traduceri website, traduceri de marketing si respectiv PR. Marea majoritate a traducatorilor si interpretilor sunt autorizati de Ministerul Justitiei, cu o experienta de peste 10 ani.

Sunt situatii in care persoane straine doresc sa deschida o afacere in Romania sau doresc achizitionarea unui imobil. In acest caz este necesara prezenta un translator autorizat, astfel incat comunicarea sa fie una corecta si fluenta, fara emiterea unei informatii de esenta. Traducerea autorizata are stampila si semnatura traducatorului autorizat care a efectuat traducerea, respectiv, are la finalul documentului incheierea prin care traducatorul certifica corectitudinea traducerii. Altfel, traducerile pot deveni autorizate chiar dacă nu au fost efectuate de un traducator autorizat, doar in cazul in care textul sau documentul respectiv a fost revizuit de catre un traducator autorizat, care, in urma corectarii documentului, il vizeaza prin stampilare si respectiv semnare. In acest mod, traducatorul autorizat confirma faptul ca traducerea este corecta si sensul anumitor cuvinte sau fraze speciale a ramas cel potrivit.

Academia de Traduceri contribuie la succesul clientilor, prin contracte semnate, licitatii castigate, parteneriate incheiate si locuri de munca create. Ideile devin realitate, la fel ca si valoarea muncii, fiind facilitate comunicarea intre oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc sau compania pe care o reprezinta. Fiind specializata pe diverse industrii, angajatii firmei invata  din succesul si domeniul de activitate al clientilor si partenerilor. Sunt oferite solutii pe termen lung. Intelegerea corecta intre oameni faciliteaza afacerile si dezvoltarea, indiferent de domeniul accesat.

Despre comunicarea fluenta si traducerile autorizate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.