Probabil toti ne dorim un animal de companie, un catel, o pisica sau deja avem. Trebuie sa ai in vedere si sa ti cont de unele probleme de sanatate care pot aparea pe parcursul vietii animalului tau de companie. De asemenea, putem prevenii unele probleme de sanatate daca mergem regulat cu el la un cabinet veterinar din Sibiu, pentru consultatii de rutina si bineinteles daca este in primele luni din viata, pentru vaccinuri.
Multi cred ca este simplu sa ai grija de un caine, da, este adevarat, daca el este ingrijit corect, totul poate fi mai simplu.

Mai jos vei descoperi mici sfaturi de sanatate pentru un caine fericit.

Hrana de calitate. Hrana pentru cainele tau trebuie sa fie aleasa cu grija, uita-te la primele 5 ingrediente specificate pe ambalaj, deoarece de obicei majoritatea ingredientelor vor fi din cele 5.

Plimbari. Este foarte important sa mergi la plimbare cu cainele tau, sa alerge si sa socializeze cu alti caini. Poti sa privesti acest aspect si din perspectiva ta, este foarte bine sa faci miscare, sa iti limpezesti mintea de probleme si stres si sa fii cat mai activ.

Gustari sanatoase. Asta se aplica si la oameni, gustarile trebuie sa fie sanatoase si mai ales sa nu contina zahar. De asemenea asigura-te ca tot timpul este apa proaspata pentru el.

Toaletari. La clinica veterinara din Sibiu poti beneficia si de serivcii de toaletari, care sunt foarte importante pentru catelul tau. Blana lui trebuie sa fie tot timpul spalata, tunsa, pieptanata si ingrijita. In plus, asta ii va stimula circulatia sangelui iar cand le ingrijesti blana poti observa daca au probleme cu pielea sau au capuse.

Asa cum ai grija de tine trebuie sa ai grija si de cainele tau, pentru a trai o viata lunga, sanatoasa si fericita. Daca nu ai timp sa faci toate acestea, in special sa ii ingrijesti blana, sa ii verifici urechile si pielea, atunci poti apela la serviciile unui cabinet veterinar, unde cu siguranta cainele tau va fi tratat foarte bine.

Cum sa ai grija de sanatatea cainelui tau

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.