O multime de companii de multe ori nu reusesc sa-si aminteasca faptul ca angajatii sunt la fel de importanti ca si atingerea obiectivelor de business lunare. Marile companii organizeaza in mod regulat activitati de team building in Romania, ca parte a programului de implicare a personalului.

Activitatiile de team building a echipei, vor motiva echipa dar de asemenea vor ajuta la crearea unui mediu de lucru mult mai pozitiv. Aceste activitati contribuie la imbunatatirea comunicarii interne si a productivitatii, stimularea moralului la locul de munca si poate ajuta angajatii sa se cunoasca mai bine in afara locului de munca. Ce pot dobandii angajatii tai printr-un astfel de team building?

Activitati in natura. Este obositor sa stai toata ziua in casa sau intr-un birou, de acea sunt recomandate astfel de activitati in natura cu echipa. In plus ei vor invata sa comunice mai bine intre ei si sa rezolve problemele in echipa. De asemenea este si un factor motivant pentru un stil de viata mai sanatos si mai activ.

Socializare. Nu toate activitatile de team building implica o munca obositoare de organizare de evenimente si de planificare. Niste sesiuni simple de gratar sau evenimente pe saptamana numite “happy hour” ofera lumina la capatul tunelului, dupa o saptamana de munca solicitanta.
Aceste adunari nu leaga echipa doar la nivel personal ci de asemenea creeaza o atmosfera pozitiva, distractiva, fara stres pentru o relatie de lunga durata in afara locului de munca.

Cine si mese impreuna. Masa in mod regulat cu echipa ta permite sa fie o conversatie obisnuita intr-un mediu confortabil, iar membrii echipei se vor cunoaste mai bine, nu doar la locul de munca. Fiecare companie poate sa isi faca propiile “reguli” pentru team building, fie se merge seara la o cina, la gratar sau se joaca diferite jocuri de societate sau sporturi, rezultatul trebuie sa fie acelasi, un mediu pozitiv pentru angajatii care se vor cunoaste mai bine si vor invata sa lucreze in echipa mai eficient.

Pentru ca echipa sa fie eficienta, conducerea ar trebui in primul rand sa incerce sa identifice mai intai problemele cu care se confrunta grupul lor, iar mai apoi se pot planifica activitati pentru a aborda in mod direct aceste provocari.

Team building pentru o echipa mai eficienta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.