Cand m-am angajat pentru prima data, aveam un scaun de birou clasic. Clasic in sensul ca nu era un scaun de birou, ci un scaun ca oricare altul. Acum insa, la noul loc de munca, am avut posibilitatea de a-mi alege eu scaunul. L-am cumparat de pe Scaune-Online.ro. Aici poti gasi si tu o multime de modele de scaune birou.

In cele ce urmeaza vreau sa-ti vorbesc despre cateva modele care mie mi-au atras atentia.

  • Scaunul directorial OFF 802

Acest scaun este unul potrivit pentru persoanele care vor sa isi desfasoare activitatea de la birou, avand o postura a corpului foarte corecta. Designul este unul modern. Scaunul este realizat pe un cadru din otel cromat si este tapitat cu piele ecologica de aceeasi culoare, atat pe spatar, cat si pe sezut. Acest model de scaun are si un piston cu gaz care permite reglarea inaltimii si a balansul. Modelul este disponibil in culorile: mov, roz, alb si negru. E un scaun perfect pentru persoanele vesele, persoanele care vor altceva comparativ cu clasicele scaune directoriale negre.

  • Scaunul directorial Chester N

Acest model de scaun este ideal pentru persoanele care vor un scaun de birou elegant. Spatarul si sezutul pot fi reglate individual, spatarul putand fi blocat in 5 pozitii diferite. Totodata, inaltimea acestui model este ajustabila si scaunul este dotat si cu un sistem antisoc. Acest model de scaun este foarte confortabil, avand si tetiere reglabile. Trebuie sa stii si faptul ca poate fi comandat cu suport de lemn sau cu baza cromata. Modelul este disponibil in peste 20 de culori. Asadar, ai sansa de a comanda scaunul care are culoarea ta preferata.

  • Scaun de birou ergonomic OFF 988Y

Si acesta mi-a atras atentia. Este potrivit de asemenea pentru persoanele care petrec mult timp la birou. El are multiple reglaje care il fac sa fie confortabil. Este disponibil in culorile visiniu si negru si momentan se afla la reducere.

Intra pe Scaune-Online.ro pentru a vedea ce modele mai sunt disponibile si alege si tu un scaun potrivit pentru biroul tau. Poate e momentul sa-ti desfasori activitatea intr-o pozitie mai confortabila, sa te simti in largul tau si sa vezi activitatile firesc, nu precum o corvoada. 

Scaune-Online.ro – scaune de birou de top

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.