Imi amintesc de sforile colorate ale bunicii. Erau de diverse tipuri si grosimi. Pe unele le utiliza la impletit, cu altele lega firele de rosii sau castraveti de araci, sa creasca drepte. Sforile insa sunt necesare inclusiv in catarare, cata vreme, folosesti pe cele corecte, bine realizate. 

Romnets este furnizor pentru produsele din plase si sfori, iar parteneriatele cu unele din cele mai mari companii de profil din lume, aduc un pas in fata competitiei, cu solutii inovative. Exista etica si integritate in relatiile cu clientii, la fel ca si implicare. Misiunea Romnets este de a contribui la succesul companiilor partenere, de a oferi clientilor servicii si produse de inalt standard de calitate, personalizate pe specificul activitatii si pe nevoile individuale.

Secretul consta in munca sustinuta, in plus, toate produsele comercializate sunt conforme cu legile Romaniei. Nu sunt produse si in niciun caz comercializate, plase pescaresti ilegale, cum sunt plasele monofilament. Sunt tari in Uniunea Europeana care lasa utilizarea acestui tip de plasa, insa pe teritoriul Romaniei ele nu sunt premise. Au o calitate inferioara si ranesc pestele, iar cel care scapa astfel ranit, va muri. Plasele comecializate de Romnets sunt departe de a fi toxice, detin certificate de calitate si de origine, sunt produse de unele dintre cele mai mari companii internationale, din Japonia, Thailanda si din Uniunea Europeana care nu fac rabat de la calitatea produselor. Plasele sunt importate in mod brut direct de la fabrica, fara intermediari, si sunt prelucrate exclusiv in Romania, la dimensiunile dorite. Fibrele de poliamida din care sunt confectionate cele multifilament au drept producator, compania Toray, numarul 1 mondial.

Alege voliera potrivita!

Sforile si celelalte materiale folosite sunt fabricate in Romania, sprijinind economia nationala. Sunt anumite beneficii pe care le ai prin colaborarea cu Romnets, de la costurile mai mici, pana la calitate premium made in Japan. Plasele au o perioada lunga de utilizare, datorita calitatii superioare a materialelor folosite. Confectionarea este 100% manuala, fara erori. Angajatii companiei croiesc manual plasele, exact la dimensiunile de care ai nevoie. Este protejat mediul inconjurator. Materialele utilizate au certificate, nu sunt toxice si nu polueaza in niciun mod. Livrarea este gratuita pentru comenzi ce depasesc 100 lei prin posta Romana si negociabil prin curierat rapid.

Exista un stoc de peste 1000 repere unice, iar livrare este rapida. Din punct de vedere economic, toate aceste beneficii inseamna o perioada mai mare de utilizare a plaselor, asadar venituri mai mari pentru clienti. Alege calitatea!

Locul potrivit pentru succesul proiectelor tale

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.