Din pacate, pe aceasta lume, exista si minusuri de sanatate, deloc roz, asa cum exista, la polul opus, bucurie si somn linistit. O parte din probleme pot fi corectate, cu rabdare, exercitiu, in timp, utilizand totodata si incaltaminte ortopedica. Si aici ma refer la problemele legate de articulatiile care sustin greutatea corpului, la  solduri care sunt supuse riscului de artroza, la cartilajul articular.

Exista o serie de sfaturi online, pe site-uri bine realizate, iar ortopedica.ro este creat exclusiv in scopuri de informare si nu isi propune sa ofere diagnostic, tratament sau profilaxie pentru nici o boala, nefiind inlocuitor al serviciilor medicale profesioniste oferite de specialisti.

Pentru orice tip de problema medicala, mergi la un doctor.    

Persoanele care au cazuri in familie, in privinta problemelor legate de oase sau articulatii, sunt mai predispuse la riscuri. Altfel, acestea apar si la persoanele in varsta, ori la cele care au suferit diverse afectiuni. Obezitatea este un factor de risc, oasele fiind solicitate la maxim in acest caz.

Scopul Ortopedica este de a sprijini stilul de viata si independenta, indiferent de provocarile de mobilitate cu care te confrunti. Cu siguranta, exista un produs potrivit, unul care sa imbunatateasca autonomia. Poate fi vorba de o proteza sau de incaltaminte ortopedica, dispozitive de mers, dispozitive pentru protezare stomii, proteze mamare, articole compresive sau inflitratii genunchi.

Toate produsele comercializate de Ortopedica, necesita ajustarea de catre un tehnician ortoped ori personal calificat. Pozele din site sunt cu titlu de prezentare.  Serviciile sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii, iar utilizarea serviciilor presupune acceptarea in totalitate a conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Pot fi de asemenea schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul este obligat sa furnizeze informatii reale despre persoana, atunci cand acestea i se cer pentru crearea unui cont. Pentru inregistrarea unei comenzi online, de asemenea, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice sau telefonic a notificarii de expediere a comenzii.

Ai grija de sanatatea ta!

Despre ortopedie

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.