Bucurestiul este un oras mare. Atat de ascuns in detalii uneori, incat e mai usor sa ajungi in Amsterdam decat dintr-un capat in altul, sau sa iti faci timp si sa scoti la un ceai, la o ora tarzie, pe cel mai bun prieten din copilarie. Sunt parcuri, teatre si galagie, sunt piete si magazine, sunt tristeti si niciodata destul spatiu sau liniste.

Situat in apropierea Pietei Delfinului, in sectorul 2, intr-o zona in plina dezvoltare, bine conectata la oras, Città Residential Park este un complex rezidential nou, format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 si 3 camere ce au suprafete construite cuprinse intre 70 si 92 mp. Ansamblul rezidential se va dezvolta in doua etape, pe o suprafata de aproximativ 2 hectare. Va cuprinde 4 cladiri cu subsol, parter si 11 etaje. Sunt sigura ca deja te gandesti la amenajare apartament cu 3 camere.

Eu una, cu siguranta nu as aduce nimic vechi din viata mea de dinainte, as lua-o de la zero, atat in privinta mobilierului, cat si al obiectelor de décor.

Construit dupa standarde de calitate si de siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere, Città Residential Park beneficiaza de spatii verzi comune, locuri de joaca pentru cei mici, spatiu comercial si locuri de parcare. Toate, in incinta securizata si monitorizata a complexului.

Te gandesti la lista de apartamente cu 3 camere de la Nuscocitta? Nimic mai simplu, da un telefon, fa o programare si mergi la o vizionare.

A, sa nu uit, apartamentele decomandate si complet finisate din Città Residential Park sunt alegerea perfecta chiar si pentru Programul Prima Casa.

Eu una, clar imi doresc zone bine definite, living de dimensiuni mari, bucatarie, birou, o baie si dormitoare. Ar fi potrivit si un dressing cu usi inalte, asa cum am visat mereu, cu multe umerase colorate pe care sa imi intind rochiile preferate.

Nici Bucurestiul nu este parca un oras atat de galagios, cand acasa gasesti linistea.

In linistea de acasa

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.