Odata cu schimbarea anotimpurilor, se intampla sa mai si racim. Una din solutii pentru intarirea  sistemului imunitar si pentru protectie impotriva atacurilor virale si bacteriene, consta in consumul de ceaiuri albe de la ArtaCeaiului.ro. Altfel, ceaiul alb are si rol de a tine departe alti germeni fata de piele si din acest motiv, multe creme sau masti de fata il au in componenta, drept ingredient principal. Limiteaza efectele stresului, frigului sau ale arsurilor solare asupra pielii, lasand elasticitate si suplete. Este indicat pentru acnee si are si un puternic rol anticelulitic.

Totodata, are un nivel scazut de cofeina si copiii il pot consuma, inclusiv seara. Dintii raman sanatosi, la fel ca si gingiile, continutul de fluorura din ceaiul alb fiind eficient in reducerea riscului aparitiei cariilor dentare.

Ce este de fapt ceaiul alb? Este facut din mai multe feluri de ceai, in principal, cu frunze ale plantei Camellia sinensis, culese cu putin timp inainte ca mugurii sa se fi deschis complet. Este uscat fara nici o prelucrare suplimentara, nu este oxidat. Bautura are o culoare galben deschis si are un gust delicat.

Ceaiul alb este considerat a fi punctul culminant al ceaiurilor din China, fiind in acelasi timp cel mai vechi din cele descoperite pe acest teritoriu. Gustul este unul unic, la fel si aspectul. In ultimii ani a avut loc o popularizare a produsului si in zona europeana. Contine compusi fenolici, minerale,  uleiuri volatine si vitaminele A, B, C si E. Flavonoidele inhiba aparitia ori dezvoltarea celulelor de cancer de prostata, colon ori de stomac. Are rolul de a imbunatati functia arteriala, intareste vasele de sange si ajuta la reducerea nivelului colesterolului rau. Este tonic pentru persoanele care sufera de osteoporoza si artirita.

Exista o multitudine de sortimente, in functie de zona din care acestea vin, insa beneficiile si aroma raman constante. Asia are o serie de surprize, imbracate in culoare si gust, imbracate in magie si un alt parfum pentru fiecare zi. Pregateste-te pentru o calatorie pe taramul fanteziei si pentru vacanta ce va urma, cu o ceasca cu ceai alb.

Te invit la o ceasca cu ceai alb

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.