Uneori candidaţii selectaţi pentru posturi vacante, după o anumită perioadă nu mai sunt performanţi, iar aceasta înseamnă un cost ridicat din partea companiei angajatoare. Oare care este motivul pentru care se întâmplă acest lucru? Cu siguranţă, în procesul de recrutare, s-a produs o eroare. Faptul că un candidat a fost selecţionat pentru o anumită funcţie nu înseamnă că aceasta va fi, în mod implicit, şi eficient pe post. Cum puteţi evita acest lucru? Răspunsul este simplu: printr-o selecţie riguroasă a candidaţilor, în funcţie de competențele acestora. Pentru a evita cheltuieli, suplimentare este necesară îmbunătăţirea metodelor de selecţie şi recrutare, astfel încât compania să se asigure că plasează de la bun început omul potrivit în postul potrivit.

Specialiştii de la 1tedjob vă ajută să găsiţi rapid şi eficient candidatul ideal, în funcţie de necesităţile companiei. Pe această platformă online, orice companie își poate crea un cont pentru a posta anunțuri de angajare, poate aplica teste specifice (teste decizional situaţionale şi psihometrice) pe care potențialii candidați să le susțină în vederea testării competenţelor şi le pot cere acestora să răspundă la un set de întrebări în cadrul unor interviuri video. Datorită instrumentelor de ultimă generaţie utilizate în procesul de selecţie, atât compania, cât şi angajatul câştigă timp, crescând şansele ca acesta să fie chemat la un interviu care se va concretiza într-o ofertă de angajare.

1tedjob este mai mult decât o simplă platformă de locuri de muncă, este un mediu virtual în care angajatorii și candidații pot comunica eficient. De asemenea, această platformă online constituie un instrument ideal în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională, datorită blogului special conceput în acest scop care vine cu numeroase sfaturi utile pentru toţi cei care îşi doresc o carieră de succes.

1tedjob va începe o colaborare cu Revista Progresiv. Această colaborare va fi oficial anunțată la conferința progresiv organizată în 15-17 martie la Sinaia, unde 1tedjob va fi prezent. Colaborarea constă în introducerea unei secțiuni de job-uri pe site-ul Revista Progresiv care are legatură directă cu 1tedjob.com. Mai multe detalii despre acest evenimentul mentionat de mine gasiti aici.
Suntem siguri că aveţi nevoie de profesionişti pentru creşterea profitului companiei dumneavoastră, de aceea vă invit să alegeţi serviciile oferite de 1tedjob!

Alegeţi simplu şi rapid omul potrivit pentru postul potrivit

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.