Mi-am expus de multe ori punctul de vedere in legatura cu eliminarea obiectelor vechi din spatiul personal. Fiecare lucru pe care nu il mai folosim, fiecare actiune care nu ne aduce lumina, tine locul ocupat, astfel incat pare usor imposibil sa vina noul sub orice forma a sa in viata noastra.

Orice obiect are durata lui de viata si o energie aparte. Poate astazi ceva te face sa te simti bine, cata vreme, maine poti sa iti schimbi opinia, sa vrei sa achizitionezi altceva, sa traiesti si sa experimentezi un alt tip de sentimente. 

Primavara este un moment propice pentru a face curatenie in suflet si in casa. Ofera, arunca sau vinde toate obiectele care nu iti mai plac sau de care nu te mai folosesti de ceva vreme. Asa zisul tau gunoi capata stralucire la alti oameni cu posibilitati materiale reduse. Bucuria este usor de oferit, zambetul reprezinta startul catre socializare si relatii interumane calitative.

Patul este locul in care te odihnesti, in care te iubesti si aduci pe ecranul mintii visele ce urmeaza a fi transformate in realitate. Recomand lenjerii de pat de la Homex. Stiai ca HomeX aduce plusul de culoarea necesar dormitorului tau, prin varietatea de lenjerii de pat bumbac, atent selectate?

Pentru dormitorul tau, alege calitatea, alege culorile care te atrag si care iti dau o stare de spirit minunata. Acasa este locul in care ne incarcam bateriile. Tocmai de aceea am scris mai sus faptul ca primavara este un moment propice pentru schimbare, pentru bucurie. Poti alege chiar o lenjerie de pat 3D de cea mai buna calitate. Totodata, ai sa observi faptul ca, in urma multiplelor spalari, profunzimea culorii rezista, iar materialul isi pastreaza calitatea. Materialele folosite pentru confectionarea lenjeriilor sunt bumbacul si microfibra, asa ca nu ai sa ai suprize neplacute.

Eu am ales lenjeria pat 2 persoane studio casa cyt-stella. Tu trebuie sa stii ca microfibra  absoarbe umezeala si lasa pielea sa respire. Datorita mixului de tesaturi, seturile sunt mult mai usor de intretinut. Obiectele frumoase dau o stare de spirit buna. Alege responsabil pentru sanatatea ta si a celor pe care ii iubesti!

Obiectele frumoase dau o stare de spirit buna

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.