Fiecare dintre noi are alt tip de preferinte. Iubim culorile inchise sau pe cele curcubeu, indiferent daca vorbim de tinuta vestimentara sau de materialele utilizate in amenajarea casei sau a apartamentului. Fiecare om are propriile sale idei si alegeri si cred ca tocmai de aceea este loc pentru toata lumea pe acest pamant.

Dormitorul este camera in care ne odihnim, in care ne iubim, in care visam. Din nou, am intalnit o serie de tipuri de aranjament si pentru acesta, de la cele mai incarcate dormitoare, pana la altele, mobilate minimalist. Zilele trecute, o prietena m-a rugat sa ii dau cateva idei pentru schimbarea decorului in dormitorul nepoatei sale. M-am gandit la dormitoare pentru tineret de la Kalenda.ro

Acestea sunt in general dormitoare modulare, fapt care permite oricarui client sa configureze camera dupa propria dorinta. Poti alege pe langa un pat, un dulap sau o comoda, pana si un birou pe care sa il organizezi apoi dupa necesitati. Intotdeauna se gaseste ceva de depozitat. Altfel, trebuie sa cunosti faptul ca pretul unui dormitor variaza in functie de modulele alese. Mobila vanduta este cu dimensiuni standard, diversificata insa exista si mobila adusa la comanda. De asemenea, la alegere sunt si nuanta sau forma. Produsele pot fi personalizate.

Kalenda a aparut in 1997 intr-un orasel din Transilvania, iar in prezent distribuie mobila la peste o suta de clienti din tara, avand o mare varietate de mobilier din import realizat de unii dintre cei mai importanti producatori din Polonia. Sunt magazine de desfacere in Targu Mures, Suceava, Turda si Cluj Napoca.

Pe langa mobila, Kalenda comercializeaza si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese. Alege in functie de ce te atrage, de ce iti face inima sa bata mai tare. Confortul da tonul acasa!

Despre confort

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.