Pentru mine a fost mereu o dilema cum isi pot pastra unele doamne unghiile frumoase pentru o perioada lunga de timp. Imi imaginam ca isi pun manusi speciale atunci cand spala vasele, cand se intampla sa toace legume pentru salata, cine stie ce tip de protectie la maini, pentru momentele in care se spala pe cap. Dilema dupa dilema, incorporate toate in semne de intrebare deloc linistitoare si-au facut loc in mintea mea, pentru ca intr-un moment sa incetez sa le mai bag in seama sau sa imi mai bat capul in dorinta de a avea unghii frumoase, asa ca in reclame. Niciodata nu am avut unghii frumoase, indiferent cat m-as fi straduit. Functiona cateva zile munca depusa, chinul ca sa spun asa, apoi aratau din nou jalnic. Ei bine, fix cand am spus gata cu nelamuririle, secretul mi-a fost dezvaluit din intamplare: kit pentru unghii false! Huh?! Daca si tu doresti sa descoperi pe cont propriu tainele constructiei unghiilor false, solutia este una simpla asadar. Fiecare kit prezinta o varietate de produse si elemente care garanteaza obtinerea unor rezultate profesionale si in concordanta cu propriile dorinte sau preferinte. Exista o serie de cosmetice profesionale de la Buymag.ro, doar acorda-ti timp sa cercetezi.

Unghiile reprezinta prima interactiune cu cei din jur, stau acolo in fata cand dai mana cu cineva si se intampla sa vorbeasca despre tine. Asadar, sunt persoane care pot fi c
u adevarat impresionate pozitiv de ele, sau altele care se pot ingrozi, depinde de grija care le este acordata. Exista asa cum am scris, o serie de produse menite sa ne ajute in a face fata tuturor neplacerilor si folosind instrumentele potrivite, unghiile arata inedit, iar manichiura tine un timp indelungat, fara eforturi prea mari.

Kitul poate contine diverse produse sau instrumente utile, de la acyl transparent, alb sau lichid pentru curatare, pana la geluri pentru constructie de diferite culori, solutie pentru degresare, tipsuri, instrumente pentru scurtarea tipsurilor sau pentru intretinerea lor, adeziv ce se foloseste pentru lipire, betisoare pentru impingerea cuticulelor si diverse decoratiuni ce pot fi atasate. Unghiile devin un soi de opera de arta, toata lista amintita mai sunt fiind destinata atat profesionistilor, cat si incepatorilor. Am incercat si efectul este unul placut, util si am scapat de griji. Tu ce mai astepti?

Simplu: kit pentru unghii false

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.