Ai nevoie de carlig remorcare golf 3 de la AutoGedal? Stii in ce consta carligul de remorcare demontabil automat? Auto-Hak.ro ofera informatii si solutii. Este magazinul care se ocupa inclusiv cu comercializarea de piese auto after-market cat si piese auto originale. 

Ai nevoie de scut motor metallic sau carlige de remorcare, de accesorii carlige remorcare ori accesorii remorci? Poate de suport biciclete? Ei bine, exista o gama larga de carlige de remorcare puse la dispozitie, de la diversi producatori. 

Auto-Hak are drept principala activitate, atat prezentarea cat si comercializarea carligelor de remorcare ale celor mai buni producatori din Europa.

Fiecare carlig de remorcare vine la livrare cu accesoriile de prindere si instalatia electrica ce contine inclusiv priza electrica la 7 pini. Carligele de remorcare isi dovedesc utilitatea in tractarea sau transportarea anumitor obiecte in remorca si aduc o serie de beneficii. Montarea cat si demontarea sunt efectuate cu usurinta si intr-un timp foarte scurt, de doar cateva secunde, fapt care se datoreaza mecanismului care sta la baza utilizarii carligelor de tractare, a cuiul eliberat cu ajutorul unei manete, lucru care implica o utilitate crescuta.

Toate produsele Auto-Hak au garantie, sunt transportate catre cienti in siguranta, cu promptitudine.

E important sa stii la cine sa apelezi la nevoie

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.